Hannah Ereiz najbolja na mini Grand Prixu „Medo“ u Zagrebu

Hannah Ereiz
Hannah Ereiz

U subotu i nedjelju, 13. i 14. siječnja, u Zagrebu je održano plivačko mini Grand Prix natjecanje 7. „Medo“, u organizaciji plivačkog kluba „Medveščak“.

Na posljednjem ovosezonskom mini Grand Prix natjecanju u malim bazenima nastupila su ukupno 302 plivača i plivačice.

Čakovečki plivački klub predstavljalo je osam natjecatelja, četiri plivačice i četiri plivača.

Na rasporedu je bilo ukupno 11 pojedinačnih disciplina u kategoriji kadeta i mlađih kadeta. Najbolja tri plivača i plivačice iz svake kategorije i discipline su nagrađeni medaljama i prigodnim poklonima, a najbolji plivač i plivačica u svakoj kategoriji je nagrađen prigodnim poklonom.

Čakovečki plivački klub predstavljali su Ema Medved, Gloria Požgaj, Hannah Ereiz, Meri Furdi, Fran Kovačec, Sven Furdi, Borna Bičak i Matija Tropša.

Najuspješnije, među plivačima Čakovečkog plivačkog kluba, u kadetskoj konkurenciji su bile Hannah Ereiz, Gloria Požgaj i Ema Medved, dok su u konkurenciji mlađih kateta najbolji bili Meri Furdi i Matija Tropša.

Hannah Ereiz je, uz osvojene tri medalje (dva zlatne i jedno srebrna), osvojila i pehar za najuspješniju plivačicu natjecanja sa postignuta 1992 boda. Gloria Požgaj je osvojila dvije srebrne medalje, Ema Medved i Meri Furdi su osvojile svaka po jednu srebrnu, a Matija Tropša je osvojio jednu brončanu medalju.

Natjecatelje je vodio trener Leonardo Novak.

Osvajači medalja:

  • Hannah Ereiz: 1. mjesto u disciplinama 100 i 200m leđni i 2. mjesto u disciplini 200m mješovito
  • Gloria Požgaj: 2. mjesto u disciplinama 800m slobodno i 200m leđno
  • Ema Medved: 2. mjesto u disciplini 100m slobodno
  • Meri Furdi: 2. mjesto u disciplini 200m leđno
  • Matija Tropša: 3. mjesto u disciplini 100m leđno

(dg)

Ostavi komentar