Članovi Čakovečkog plivačkog kluba s trenerima proveli nezaboravno ljetovanje u Crikvenici

Nakon uspješne natjecateljske sezone, članovi Čakovečkog plivačkog kluba zajedno sa svojim trenerima, proveli su nezaboravnih tjedan dana na ljetovanju u Crikvenici.

Kao pravi sportaši profesionalci, ČPK-ovci nisu zaboravili na svakodnevan trening pa je ljetovanje bilo iskorišteno kao predpripremni period za nadolazeću sezonu.

Uz klasične plivačke treninge, bilo je i jutarnjih trkačkih te popodnevnih treninga snage. Osim treninzima, svaki je dan bio maksimalno ispunjen različitim zabavnim aktivnostima koje su pripremili treneri. Članovi ČPK-a natjecali su se u štafetnim igrama, pokazali svoje glazbeno umijeće u plesačkim i pjevačkim natjecanjima, aktivirali su moždane vijuge tijekom pub kviza, odradili “treninge” izdržljivosti na napuhancima na moru itd. Najhrabriji su čak izazvali trenere na večernje košarkaške i odbojkaške mečeve (o ishodima mečeva pitati naše natjecatelje hehe).

Ljetovanje je zaokruženo vožnjom brodom, a najveća atrakcija bili su kao i svake godine skokovi u more. Osim mnogo različitih organiziranih aktivnosti, bilo je i dovoljno slobodnog vremena za kupanje i igre u moru, večernjih šetnji i međusobnog druženja.

Na kraju, najviše veseli što su svi članovi ČPK-a pokazali da su jedna velika obitelj. Oni najstariji uvijek su pazili na najmlađe i uključivali ih u sve aktivnosti, pomagali im i bodrili ih. Najmlađi pak su mogli od najstarijih naučiti o predanosti radu i disciplini koja gradi uspješne sportaše, ali i osobe.

Nakon ljetovanja, svi su se vratili kući s osmijesima na licima, puni dojmova te i odmorni i spremni za novu plivačku sezonu, poručili su iz kluba.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE