4.4 C
Čakovec
Utorak, 16 travnja, 2024

Plivači ČPK-a odradili ljetne pripreme u Crikvenici

I ove godine, već tradicionalno, Čakovečki plivački klub održao je od 14. do 21. kolovoza ljetne pripreme u Crikvenici. Na pripreme je sudjelovalo 30 plivača i plivačica pod vodstvom trenera Antonia Šanteka, Sare Čuka i Gorana Kolarića. Plivači Čakovečkog plivačkog kluba imali su priliku sudjelovati u jutarnjim trčanjima, treninzima snage, štafetama i mnogim drugim aktivnostima. Uz tri treninga dnevno održale su se različite večernje aktivnosti poput Kviza znanja, Večeri pjesme te Izbora za miss.

S obzirom da su pripreme organizirane na moru, zabave i kupanja nije nedostajalo. Nije nedostajalo niti sunca i lijepog vremena pa su plivači zajedno sa svojim trenerima imali priliku iskusiti vožnju brodom te kupanje u uvali. „Ovo nama nisu klasične pripreme, to je za naše plivače puno više, svojevrsni team building. Osim podizanja forme, jača zajedništvo, osjećaj pripadanja cjelini i na kraju priprema s ponosom mogu reći da smo se svi osjećali kao jedna velika obitelj“ izjavio je trener Goran Kolarić. Govoreći o značaju ovakvih priprema kazao je kako je već sami fizički odlazak iz Čakovca i svakodnevice u Međimurju napravio pozitivnu promjenu.

„Pripreme su i svojevrsna nagrada jer nitko ne razmišlja o svakodnevnim treninzima već svi govore samo o brojnim lijepim zgodama i situacijama. Iako su radili izrazito  naporno sve to lakše prihvatili zbog specifičnog okruženja“ rekao je i zaključio kako će ispunjeni dani i druženja s prijateljima svima će ostati lijepa uspomena.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,195FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE