13.8 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

U subotu će biti proglašeni najbolji Kros lige Globetka 2017.

Stigao je sam cilja još jedne sezone Kros lige Globetka. Ovo je već šesta godina organiziranog trčanja u čakovečkoj šumi Globetka, a u tom periodu sve do danas održano je ukupno 45 kola.

Prva sezona, koja je održana 2012. godine, završila je prosjekom od 58 trkača po kolu, a ukupno je trčalo u toj sezoni 102 trkača. Do 2016. godine prosjek je narastao na 125 trkača s ukupnim brojem od 230 sudionika, dok je u 2017. godini do 7. kola prosjek čak 134 trkača s ukupno 272 sudionika.

Ukupno se od početka organiziranja lige do ovogodišnjeg 7. kola u ligu uključilo 500 trkača.

Budući da sezona završava proglašenjem najuspješnijih nakon utrke posljednjeg kola, a posljednje 8. kolo će se održati u u subotu, 11. studenog, s početkom u 14 sati.

Osim same utrke s razmakom od otprilike sat vremena nakon ulaska posljednjih trkača u cilj održat će se i proglašenja najuspješnijih u ovoj sezoni.

Budući da jo ovo posljednje kolo za 2017. godinu, nakon utrke s početkom u 16,00 sati održat će se na 1. katu Gradskih bazena Čakovec i proglašenje najuspješnijih trkača po kategoijama za cijelu sezonu.

Oragnizatori napominju da u krug onih koji će primiti odličja mogu ući samo trkači koji su nastupili barem na četiri od ukupno osam kola za 2017. godinu. Naravno, pozivaju da se proglašenju odazovu svi koji su nastupali bez obzira na participiranje u nagradama, a za to ima više razloga.

Vrijeme od završetka utrke pa do samog čina proglašenja iskoristite i za podizanje zaslužene majice koju prem propozicijama za 2017. godinu dobivaju oni koji su nastupili na najmanje četiri kola u ovoj godini i pritom uplatili kotizaciju. Također, trkači koji su barem jednom “naletjeli” na objektiv jednog od službenih paparazza dobit će na poklon i svoju fotografiju.

Druženje prije i nakon dodjele priznanja prilika je da se u dobrom raspoloženju sudionici počate za završetak još jedne uspješne, 6. po redu sezone trčanja u Globetki. Tradicija je da na ovom završnom okupljanju svi sudionici koji su željni dokazivanja u kulinarskim sposobnostima pokažu svoje umijeće i na taj način daju svoj doprinos što boljem raspoloženju. Za one koji se žele posebno iskazati molim da se obrate na ovu e-mail adresu ili na mobitel 098/921-1479 radi informacija kojih “artikala” nedostaje.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE