Rekordan odaziv zabilježen i treći puta ove godine na Kros ligi Globetka

Kao što je i bilo za očekivati, rekordan odaziv zabilježen je i treći puta ove godine na Kros ligi Globetka, objavio je Atletski klub Međimurje na svojoj internetskoj stranici.

Bolji vremenski uvjeti izmamili su dodatni broj trkača pa se “brojčanik” u 3. kolu zaustavio na 197. Organizator AK Međimurje predvidio je da bi odaziv mogao biti na toj razini pa su prvi puta od postojanja lige trkači startali u dvije skupine. Najprije je u 18 sati započela utrka na 3,6 km a točno pet minuta nakon toga i utrka na 7,8 km.

Najbrži u ovom kolu bili su na 7,8 km Alenka Horvat iz Novog Sela Rok kod žena, a protivnike je iznenadio Mladen Ignac iz Murskog Središća pobijedivši u utrci muškaraca.

Na 3,6 km treću pobjedu u ovoj sezoni ostvarila je Ana Dobša iz Čakovca, a Lovro Žbulj iz Čakovca prvi je prošao ciljem u muškoj konkurenciji.

Nakon tri kola u ukupnom poretku na duljoj stazi vode Alenka Horvat i Marijan Huzjak, oba iz Novog Sela Rok, dok na kraćoj vode Ana Dobša iz Čakovca i Ervin Nedeljko iz Murskog Središća.

Organizator je bio više nego zadovoljan odazivom, a isto se može reći i za sudionike koji ovaj puta nisu imali problema s prevelikom gužvom na startu, budući da su trke bile odvojene. Raspoloženje je dodatno pojačala i Međimurska pivovara “Lepi dečki” koja je trkače počastila pivom iz svog proizvodnog pogona.

Iduće kolo održat će se u utorak 8. svibnja s početkom u 19 sati.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE