Prvi čakovečki Večernji ples na rolama i koturaljkama okupio veliki broj rolera i koturaljkaša

Večernji ples na rolama 3

U subotu, 19. rujna održan je prvi čakovečki Večernji ples na rolama i koturaljkama na rukometnom igralištu Macanovog doma.

U organizaciji Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan, okupilo se 40-tak rolera i koturaljkaša, polaznika Škole rolanja Rolanje+Koturanje sa Simonom Tošić, koja se od srpnja ove godine provodi kao jedan od programa Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan.

Na terenu na kojem se nekad u večernjim satima klizalo, ove subote se pod svjetlima reflektora, uz stare i nove glazbene hitove, na rolama i koturaljkama družilo nekoliko generacija – odrasli, mladi i djeca – te od 19 do 20 sati pokazalo zavidno umijeće vožnje na kotačićima i dokazalo da su rolanje i ples odlična kombinacija.

Nakon završetka, oduševljenim pljeskom popraćena je najava novog Večernjeg plesa na rolama i koturaljkama koji će se održati već u listopadu i koji će, vjerujemo, ponovo donijeti jedinstvene odjevne kombinacije, svježe plesne pokrete te nove rolere i koturaljkaše spremne da uz glazbu, smijeh, društvo i brdo zabave, s istim žarom zaplešu na subotnju večer. (st)

Večernji ples na rolama 4 Večernji ples na rolama 3 Večernji ples na rolama 2 Večernji ples na rolama 1

Ostavi komentar