Prijavite se na tradicionalni Proljetni kros Međimurja

Atletski klub Međimurje poziva da se prijavite na tradicionalni Proljetni kros, koji se svake godine održava u „jezeru“ uz Stari grad u Čakovcu.

Natjecanje će se održati u subotu 14. travnja s početkom u 11 sati u prelijepom ambijentu čakovečkog parka, a na njemu mogu sudjelovati učenice i učenici osnovnih i srednjih škola Međimurja te polaznici vrtića.

Učenici osnovnih škola trčati će od 1. – 8. razreda svaki razred zasebno, posebno u ženskoj i posebno u muškoj konkurenciji; srednje škole imaju jednu kategoriju 1.-4. razred posebno učenice i posebno učenici, a polaznici vrtića također trče posebno u muškoj i posebno u ženskoj konkurenciji i to u dvije kategorije, predškolci u jednoj te mlađi u drugoj.

Natjecanje počinje u 11 sati utrkama polaznika vrtića.

Svi natjecatelji moraju imati prijavne listiće koji se mogu dobiti u školama a oni koji se žele prijaviti na sam dan natjecanja neka to učine pola sata prije početka utrke.

Najuspješnijim pojedincima i najboljoj osnovnoj školi osigurane su i nagrade: medalje za prva tri mjesta u svakoj utrci te pehar za najuspješniju osnovnu školu po broju osvojenih prvih mjesta. Zahvaljujući glavnom sponzoru krosa, poduzeću Ambijetni d.o.o., prvih šestero u svim utrkama dobit će na poklon i majicu.

Sve o dosadašnjih 26 kroseva, koliko ih je održano u Čakovečkom parku u proteklih 14 godina, može se vidjeti na internet stranici AK Međimurje www.akm.hr.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE