FOTO: Adventsko orijentiranje u Čakovcu okupilo oko 60 trkača i hodača!

Adventsko orijentiranje Čakovec (38)_resize
Prije starta treba dobro proučiti kartu za orijentacijsko trčanje

Orijentacijski klub Međimurje drugi put zaredom bio je organizator i domaćin noćne sprint utrke u Čakovcu. Adventsko orijentiranje u gradu Zrinskih održano je u večernjim satima u subotu 7. prosinca.

Orijentacijski klub Međimurje drugi put zaredom bio je organizator i domaćin noćne sprint utrke u Čakovcu. Adventsko orijentiranje u gradu Zrinskih održano je u večernjim satima u subotu 7. prosinca. - Okupilo se oko 60 trkača i hodača, od djece do starijih osoba. Zadatak im je bio u središtu grada, Trgu Republike i Perivoju Zrinskih pronaći uz pomoć karte za orijentacijsko trčanje 12 točki s rednim brojem. Sudionici koriste kartu i kompas prema potrebi. Organizirali smo početničku utrku za sve koji su se željeli okušati u ovom sportu, te utrku na dužoj i kraćoj stazi, kazao nam je Vladimir Tkalec predsjednik Orijentacijskog kluba Međimurje. Na kraju utrke svi oni koji su najbolje čitali kartu i snašli se u prostoru primili su medalje, a druženje trkača i navijača nastavilo se uz kuhano vino i topli čaj. Rezultate donosimo uskoro. U nastavku dio atmosfere utrke - Adventsko orijentiranje#2: foto: rr
Start i cilj utrke bio je kod Turističkog ureda grada Čakovca

– Okupilo se oko 60 trkača i hodača, od djece do starijih osoba. Zadatak im je bio u središtu grada, Trgu Republike i Perivoju Zrinskih pronaći uz pomoć karte za orijentacijsko trčanje 12 točki s rednim brojem. Sudionici koriste kartu i kompas prema potrebi. Organizirali smo početničku utrku za sve koji su se željeli okušati u ovom sportu, te utrku na dužoj i kraćoj stazi, kazao nam je Vladimir Tkalec predsjednik Orijentacijskog kluba Međimurje.

Adventsko orijentiranje Čakovec (31)_resize
Vladimir Tkalec daje posljednje upute prije starta

Na kraju utrke svi oni koji su najbolje čitali kartu i snašli se u prostoru primili su medalje, a druženje trkača i navijača nastavilo se uz kuhano vino i topli čaj.

Adventsko orijentiranje Čakovec (68)_resize
Jednu od zadanih točki trebalo je uočiti i pronaći na Franjevačkom trgu

Rezultate pogledajte OVDJE.

Nakon utrke i pospremanja staze uočeno je da su nestale i/ili ukrađene dvije kontrole (stupići sa stranicama i prizmom). Organizator moli ako netko možda opazi odbačene ove predmete neka javi informaciju na [email protected]

Otuđeni predmeti doista za lopove nemaju nikakvu vrijednost, a OK Međimurju i svim sudionicima budućih utrka itekako.

U nastavku dio atmosfere utrke  – Adventsko orijentiranje#2.

foto: rr

 

Ostavi komentar