6.1 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Odbojkaši Centrometala u finalu Kupa Međimurja bolji od Plavih Peklenica

U finalnoj utakmici Kupa Međimurja odbojkaši Centrometala opravdali su ulogu favorita i sa 3:0 savladali momčad Plavih iz Peklenice. Centrometal je nastupio bez Zelenike i Pribanića. Tako su u početnoj postavi zaigrali Marciuš i Ivan Novak. Time je naš prvoligaš završio službenu natjecateljsku sezonu.

Gosti iz Peklenice dobro su parirali Superligašu. Prvi set dugo su bili u samo malom zaostatku. No na kraju set je završio 25:16. U drugom setu Centrometal je poveo sa sedam poena prednosti. Sredinom seta iz igre je izašao Vincek. Plavi su se nakon toga približili na poen zaostatka. No u završnici dobri servisi Jurasa načinili su opet veću razliku i set je završio 25:19. U trećem setu promjenjena momčad Centrometala brzo je stekla veću prednost. No loša igra u napadu rezultirala je poravnanjem sredinom seta. Ipak u završnici Centrometal opet dodaje gas i sigurno osvaja i ovaj set opet sa 25:19.

Valja napomenuti da se momčad Plavih prikazala u jako dobrom svjetlu. Pokazali su da imaju kvalitetu za nastup u drugoj ligi naredne sezone.

Na kraju natjecanja tajnik Odbojkaškog saveza Međimurske županije podijelio pehare za prve tri momčadi. Treći u kupu bili su mladi igrači Centrometala. Isto tako podijeljeni su pehari za treću ligu sjever. Ovdje su od međimurskih predstavnika Plavi bili prvi, mlada momčad Centrometala treća, a Nedelišće Elting četvrto, objavili su iz OK Međimurje Centrometala na svojoj Facebook stranici.

OKM CENTROMETAL – OK PLAVI 3:0 (25:16, 25:19, 25:19)

Dvorana, NGC Aton Nedelišće, gledatelja 80. Suci: Kristijan Kešina (Varaždin), Lara Novak (Pribislavec)

Centrometal: Dražen Vincek, Gabrijel Ivančić, Antonio Juras, Vanja Marciuš, Marijan Palinkaš, Ivan Novak, Hrvoje Novak, Deni Vuk, Vedran David, Marko David, Tomica Posavec, Zlatko Rešetar (trener Siniša Novak).

Plavi: Simon Šimon, Damir Premužić, Goran Novak, Jurica Novak, Marko Hranilović, Luka Hranilović, Karlo Novak, Antonio Trstenjak, Hrvoje Novak.

Foto: Facebook

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE