11.6 C
Čakovec
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Na “vrućem” gostovanju u Bjelovaru Kaštelankama pripala sva tri seta

U dvorani I. OŠ Bjelovar, 16. prosinca u 17 sati, odigrana je utakmica 9. kola 2. A odbojkaške lige Centar, između ŽOK Bjelovar i ŽOK Kaštel Pribislavec.

Pred punim gledalištem odigrani je derbi kola između dvije prvoplasirane ekipe i pobjeda je pripala Kaštelankama s rezultatom 3:0.

Od početka prvog seta očekivano bio je neizvjesan susret što je i pokazano na terenu. Igrao se cijeli prvi set poen po poen, ali u završnici Kaštelanke su sigurnije te osvajaju prvi set s 25:22.

Drugi set domaće igračice krenule su bolje, vodile s 11:8 ali, Kaštelanke odličnim servisima i dobrim napadima osigurava pobjedu i u drugom setu 25:17.

Treći set je bio neizvjestan samo na početku, a onda Kaštelanke stavljaju u višu brzinu te uz odličan prijem i puno dobrih servisa i poena odlaze na 12:4 i na kraju osvajaju s 25:12.

Susret je protekao u velikoj podršci navijača obje ekipe, ali malobrojni navijači ŽOK Kaštela odnose bodove s vrućeg gostovanja.

Poslije devet kola Kaštelanke se nalaze na vodećoj poziciji s 23 boda uz osam pobjeda i samo jednim porazom te tako završavaju uspješnu godinu.

Sljedeći susret u 10. kolu sljedeće godine ŽOK Kaštel igra sa OK Kitro Varaždin.

Ekipa ŽOK Kaštel u sastavu: Dina Šestan, Dina Sabol, Matea Knezić, Inka Varga, Ema Frančić, Mailinda Vnuk, Mateja Posavec, Darina Ivačić, Tija Budiša, Mirna Kamenić.
Trener: Marko Obadić

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE