7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Veliki interes gledatelja za prvi domaći susret Kaštelanki, osvojen prvi bod

U dvorani OŠ Belica 14. listopada u 17 sati odigrana je utakmica 2. kola 1. B odbojkaške lige Centar između ŽOK Kaštel Pribislavec i OK Karlovac.

Odlična utakmica u pet setova u 1. B NOL ligi između ŽOK Kaštel Pribislavec i ekipe OK Karlovac. Rezultat susreta 3:2 za gostujuće igračice, a na terenu govori kakva se odlična odbojka igrala.

Veliki interes gledatelja za prvi domaći susret Kaštelanki i odličan početak prvog seta i vodstvo 5:2 uz odličnu odbojku ne ispuštaju vodstvo te vode 18:14 i osvajaju prvi set 25:21.

Drugi set ponudio je sasvim drugu igru i gostujuće igračice odličnom igrom i s malo pogrešaka u cijelom setu osvajaju s 25:15.

Treći set uz odličnu odbojku i borbenošću gostujuće igračice odlično otvaraju set i vode s 12:6, Kaštelanke počinju igrati puno bolje, dostižu rezultat 16:16 te potpuno preokreću set i pobjeđuju s 25:23.

Otvaranje četvrtog seta pripalo je Kaštelankama i vodstvo 12:9, a kod rezultata 23:19 te 24:22 i sigurnog završetka susreta, kod dva servisa za pobjedu gostujuće igračice odigravaju odlično i preokreću, te pobjeđuju s 27:25.

Izjednačeni susret obje ekipe, u petom setu Kaštelanke su vodile 10:8, ali nije bilo koncentracije u završnici te gostujuća ekipa pobjeđuje 15:12, i ukupnim rezultatom 3:2 odnosi dva boda.

Poslije dva kola i osvojenim prvim bodom Kaštelanke se počinju pripremati za treće kolo u kojem gostuju u Zagrebu kod OK Novi Zagreb.

Ekipa ŽOK Kaštel u sastavu: Željka Obadić, Herman Ljerka, Bulović Iva, Inka Varga, Ema Frančić, Mailinda Vnuk, Mateja Posavec, Darina Novaković, Tija Budiša, Varga Mirjam, Knezić Matea, Prprović Petra
Trener: Marko Obadić

(rf)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE