Učenici iz Vratišinca prvaci Međimurja u odbojci

odbojka19 3

Učenici OŠ Dr.Vinka Žganca Vratišinec postali su prvaci Međimurja u odbojci za učenike 8. razreda i mlađih. U OŠ Nedelišće održan je finalni turnir 4 najbolje ekipe koje su izborile finale ; OŠ Donja Dubrava, OŠ Kotoriba, OŠ Vratišinec i OŠ Nedelišće. Igralo se po sistemu svatko sa svakim, što je našim učenicima donijelo sljedeće utakmice: 1. utakmica otvaranje i sigurna pobjeda protiv vršnjaka iz Kotoribe 2:0 (25.14, 25:14). Odmah nakon te utakmice pobijedili smo domaćina OŠ Nedelišće također 2:0 (25:20, 25:12).

U posljednjoj utakmici finalnog turnira susreli smo se s vršnjacima iz Donje Dubrave, te je ta utakmica bila ujedno i odlučujuća utakmica za 1. mjesto. Donja Dubrava je s pravom odlučivala s našim učenicima o prvaku i plasmanu na državno prvenstvo koje će se održati 25.-27.3.2019. u Poreču. Od početka smo uspostavili i nametnuli svoj ritam igre te smo uspjeli pobijediti 2:0 ( 25:21, 26:24). Pobjedom smo završili natjecanje bez izgubljenog seta te zasluženo osvojili županijsko natjecanje. U slavlju i čestitkama kako našim protivnika i njihovih voditelja ali i učitelja naše škole začula se smiješna anegdota: što će nama dvorana kada smo ionako prvi. Čestitke svim učenicima i sretno dalje na državnom natjecanju.

Igrali su: Zahar Novak, Fran Jaklin, Emanuel Frančić, Marko Vincek, Noa Medved, Antonio Škvorc, Gabrijel Božić, Edin Topolko, Frano Mesarić, Moharić Stjepan, Jambrošić Niko, Munđar Filip.

Voditelj: Dario Varga, prof. mentor

Ostavi komentar