6.1 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Poraz Centrometala protiv najbolje hrvatske momčadi

U četvrtak su Mladostaši izborili play off Lige prvaka. A u subotu su u najjačoj postavi zaigrali u Nedelišću. Pokazalo je to respekt koji imaju prema momčadi Centrometala.

Međimurci su krenuli hrabro i jako. Od početka seta su poveli. Odličnim blokom radili su velike probleme Mladostašima. U drugoj polovici seta Centrometal je poveo sa četiri poena prednosti kod 15:11. Zagrepčani su prije svega as servisima preokrenuli i ušlo se u neizvjesnu završnicu. Nisu Međimurci iskoristili dvije kontre kod 23:23 i to se pokazalo ključnim. Na kraju lošim prijemom set ide gostima sa 27:25.

U drugom setu opet Centrometal igra odlično i rezultat je u egalu. Kod vodstva 16:14 nerealizirana kontra domaćih za tri poena prednosti. Mladostaši to koriste i prelaze u vodstvo. Imali su Međimurci i kontru i kod 22:23, opet je nisu realizirali. Na kraju 25:22 za goste.

Domaći su ostavili odličan dojam u prva dva seta, ali gosti su vodili 2:0 u setovima.
Treći set je opet dugo poravnato. Nakon 14:17 domaći su stali i Mladostaši sa 25:18 dolaze do pobjede.

„Prva dva seta smo odigrali dobro, par nerealiziranih kontri i sitnih grešaka prevagnulo je na njihovu stranu. Čestitam im na pobjedi”, kazao je domaći kapetan Antonio Juras.

„Centrometal ima ove godine jako dobru ekipu i očekujem da sigurno budu među prve četiri ekipe. Nama je najbitnije da smo nastavili pobjednički niz, čestitka Centrometalu na otporu”, kazao je Zeljković, igrač Mladosti.

Centrometal: Šućur, Marciuš, Vincek, Lučić, Juras, Martinko, Novak, Krstanović, Jengić, Peterlin, Zelenika, Radoš, Vuk (trener Siniša Novak)

Centrometal sljedeće kolu gostuje u Splitu odakle očekuju tri nova boda.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE