ODBOJKA: Kaštelanke poražene u Zaprešiću od OK Nebo

U dvorani ŠD Inter 09. ožujka 2019. u 13 sati odigrana je utakmica 17 kola 1B odbojkaške lige centar između OK Nebo i ŽOK Kaštel Pribislavec.

Ekipa OK Nebo u sastavu:

Petra Galić ,Jakolić Petra, Dramac Ivana, Zajec Ena, Barun Lana, Borovec Lea, Vlačić Tisa, Štimac Maša,Bošković Paula, Petra Horvat, Bjelivuk Marija, Zagorec Ana, Dramac Sandra

Trener: Dragičević Mato

Ekipa ŽOK Kaštel u sastavu:

Željka Obadić, Herman Ljerka, Bulović Iva, Inka Varga, Ema Frančić, Leda Peršak,Tija Budiša, Varga Mirjam, Prprović Petra,Laura Frančić, Anja Šmitran, Dina Sabol

Trener:Marko Obadić

Kaštelanke nisu uspjele ponoviti igru i prošlog kola i poražene su u Zaprešiću od treće ekipe lige OK Nebo. Rezultat susreta i sigurna pobjeda 3:1 za OK Nebo, prva dva seta Kaštelanke su puno griješile i sigurne pobjededomačih igračica u setovima sa25:11,25:15 .

Treći set bude se Kaštelanke i povele su 4:1, domače odbojkašice do polovice seta su povele sa 14:10. Kaštelanke odigravaju borbeno i izjednačuju rezultat 18:18 i uspijevaju preokrenuti rezultat i osvojiti set sa 25:22.

Četvrti set loše su otvorile Kaštelankama povele su domaće igračice sa 13:7 i uspjele održati prednost do kraja seta i pobjeđuju sa 25:14. I ukupno 3:1 za OK Nebo.

Poslije sedamnaest kola i osvojenih 22 bodova Kaštelanke se nalaze na 7. mjestu 1B NOL centar Sljedeći tjedan Kaštelanke u nedjelju dočekuju OK Vrbovec.

 

 

 

Ostavi komentar