15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Klub odbojke na pijesku Čakovec na U-22 Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske

Poznata turistička destinacija otoka Paga – Novalja, bila je mjesto održavanja Pojedinačnog prvenstva Hrvatske U-22 u odbojci na pijesku.

7. i 8. svibnja na igralištima tamošnjeg kluba, inače člana Druge lige jug, nastupilo je osam najboljih parova iz Hrvatske među kojima je bio i Klub odbojke na pijesku Čakovec. KOP Čakovec je u Novalju otputovao s dva para od kojih su Ema Frančić i Klara Škvorc trebale biti naš prvi par, no nažalost Frančić nije bila u mogućnosti nastupiti zbog visoke temperature pa je umjesto nje uskočila Saša Leskovar. Drugi par je bio Tija Budiša i Azra Jelenić.

– Djevojke su odigrale u okviru svojih mogućnosti, s malim brojem treninga. Rezultat toga bila su dva izgubljena meča Škvorc/Leskovar, dok su Budiša/Jelenić ostvarile jednu pobjedu i dva poraza. S obzirom na cijelu situaciju plasman je očekivan, izjavio je trener Čakovčanki Ivan Vabec. Prvo mjesto na natjecanju su osvojile Splićanke Terze/Rašić. Sljedeći ispit je u Puli prvog vikenda u lipnju, 3. i 4. sljedećeg mjeseca će nastupiti igračice U-20 te se u KOP-u očekuju puno bolji rezultati.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE