13.8 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

FOTO: Na 20. Pješčanoj oluji odigralo se više od 60 utakmica, a evo tko je zasluženo pobijedio

Završila je 20. Pješčana oluja.

Cjelodnevni subotnji program, 21. srpnja, započeo je odbojkom u vodi gdje se odigralo više od 60 utakmica i lijepom ambijentu turnir je osvojila ekipa Vodozemci u sastavu Ema Frančić, Tija Budiša i Iva Bulović, koja je u finalu pobijedila ekipu Ftičeki sa  2:0.

Tri dana limaćice su odigrale mini turnir u odbojci na pijesku i pokazale odlične igre, a s trenerima pokazale budućnost odbojke u ŽOK Kaštel Pribislavec

Večernje utakmice započeli su susretom za treće mjesto u muškom dijelu gdje su se sastali ekipe Platane i Ko te šiša. U zanimljivom susretu pobjeda je pripala ekipi Platane s 2:0. Ekipa Platane u sastavu Vanja Cemerin,Tomislav Kocijan osvojila je treće mjesto.

Za treće mjesto u ženkom dijelu susrele su se ekipe Spim madraca i Tri mušketira. Poslije odlične odbojke u dva seta pobijedila je ekipa Tri mušketira. Ekipa u sastavu Mailinda Vnuk, Inka Varga i Karmen Tomašić osvojile su treće mjesto.

Finale muški ponudio je najzanimljiviji susret večeri, a sastali su se K.K. i Lepi dečki. Iako lagani favoriti ekipa Lepi dečki koji su do finala bili bez izgubljenog susreta u neizvjesna tri seta izgubili su od ekipe K.K.  Prvi set u odličnoj odbojci otišao je na stranu K.K s 21:18. Neizvjesni drugi set u stalnim preokretima i izjednačenim rezultatom, odličnim poenima do samog kraja seta i kod vodstva K.K. 20:19 i servisa za pobjedu, Lepi dečki odigravaju veoma dobro i preokreću i pobjeđuju sa 24:22.

Treći set krenuo je odlično i poslije velike borbe ekipa K.K. pobjeđuje s 15:13 i osvajaju Pješčanu oluju 2018.  Ekipu K.K. u sastavu Željko Ivačić, Jurica Juren, Edo Dobrenić, Nebojša Buvac i Marko Obadić osvojila je prvo mjesto, a ekipa Lepi Dečki u sastavu Alen Grošević, Ivan Novak Rade Petek i Marko Petek osvojila je drugo mjesto.

Završna utakmica večeri bilo je finale u ženskoj konkurenciji u kojem su se sastale ekipe Pupe i Eko.

Odličan susret te neizvjesna pobjeda ekipe Eko s 2:0. Pobjednička ekipa Eko bila je sastavu Ema Frančić, Tija Budiša i Tina Ladić, a u sastavu Pupa su bile Mateja Posavec,Darina Novaković i Vesna Zorc.

– Želimo zahvaliti svima koji su sudjelovali u svim aktivnostima oko same organizacije turnira, ekipi koja je svakodnevno pekla langonše i prodaji osvježenja, trenerima koji su svakodnevno pripremali sportski dio. Zahvaljujemo se svim roditeljima igračica,simpatizerima našeg klupa kao i sponzorima koji su pridonijeli  da se ovakav turnir organizira. Hvala i upravi kluba koja je ova dva tjedna pratila i sve organizira od odbojkaškog turnira, odbojke u vodi i gledanje finala svjetskog prvenstva. Hvala navijačima koji su svakodnevno pratili  susrete i pridonijeli proslavi 20. turnira odbojke na pijesku “Pješčana oluja 2018“. – kažu sudionici turnira koji je organizirao ŽOK Kaštel Pribislavec.

Rezultati utakmica za subota  21.07.2018.

Za 3. mjesto muški

Platane  – Ko te šiša 2 :0

Za 3. mjesto žene

Spim madraci – Tri mušketira 0 : 2

Fnale muški

Lepi dečki – K.K.  1 : 2

Finale žene

Eko – Pupe  2 : 0

(rf)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE