4.5 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Bjelovarčanke i drugi put pobijedile Kaštelanke

U dvorani OŠ Belica 8. travnja u 19:30 sati odigrana je utakmica 7. kola, 2. A odbojkaške lige Centar između ŽOK Kaštel Pribislavec i ŽOK Bjelovar.

Pred punim gledalištem u OŠ Belica odigrani je susret od mjesta 1 do 4 i pobjeda je pripala gostujućim igračicama s rezultatom 3:1.

U nepuni tjedan dana Kaštelanke i Bjelovarčanke odigrale su dva susreta i gostujuće igračice su pobijedile oba susreta s 3:1

U drugom susretu u tjedan dana prvi set protekao je u neizvijenom igri i set dobivaju borbene Kaštelanke s 33:31. Poslije iscrpljujućeg prvog seta drugi set gostujuće igračice krenule su veoma dobro, dominiraju, imaju prednost cijeli set i uz odličan servis dobivaju set 25:10.

Treći set su gostujuće igračice imale veću želju i uz puno grešaka Kaštelanki dobile set s rezultatom 25:20. Četvrti set gostujuće igračice pobjeđuju s 25:16, te pobjeda 3:1 u setovima.

Susret je protekao u velikoj podršci navijača ŽOK Kaštela te uz malo sportske sreće i koncentracije susret je mogao biti na strani domaćih igračica.

Poslije sedam kola vodeći sastav je OK Plavi zmaj sa 16 bodova, na drugom mjestu je ŽOK Bjelovar ima 14, a je treći ŽOK Kaštel i ima 12 bodova.

Slijedi osmo kolo i gostovanje u Dugoj Resi kod Plavog zmaja.

Ekipa ŽOK Kaštel u sastavu: Mateja Knezić, Inka Varga, Darina Ivačić, Ema Frančić, Mailinda Vnuk, Dina Sabol, Tija Budiša, Ria Horvat, Iva Bulović, Mirna Kamenić, Mirjam Varga
Trener: Marko Obadići

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE