Od srijede za stolovima svi stolnotenisači

Odlukom o izmjeni Odluke o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja i održavanja sportskih i kulturnih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19, uz pridržavanje određenih mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od srijede 13. svibnja dozvoljena je aktivnost i u sportovima koji se odvijaju u zatvorenim prostorima.

Odluka je razveselila međimurske stolnotenisače pa će nakon što su još 27. travnja s treninzima kao članice najvišega stupnja natjecanja  mogle započeti igračice Hodošana, za stolove moći igrači i igračice ostalih rangova natjecanja te mlađih uzrasnih kategorija.

Podsjetimo da je u HEP Super ligi do završetka sezone preostalo još pet kola, 1. Hrvatskim ligama za igrače i igračice i Županijskim ligama Međimurske novine po tri kola te još dosta pojedinačnih turnira po kalendarima natjecanja. U organizaciji Međimurskoga stolnoteniskog saveza to su 2. turnir za najmlađe kategorije u Prelogu i turnir TOP-12 najboljih igrača svake od Međimurskih liga u Čakovcu te još Kup Grada Čakovca za mlađe i seniorske kategorije, kojega je organizator STK Putjane i 5. Mermorijal Damira Debana-Kigena u organizaciji STK Šenkovca, a MSTS bi trebao organizirati i završnu svečanost s podjelom pokala najboljim ekipama uz svake međimurske lige. Za sada su dopušteni samo treninzi, a dali i kada će ova natjecanja započeti zavisi od Hrvatskoga stolnoteniskog saveza i Stožera civilne zaštite.

Franjo Flac  

Ostavi komentar