5 C
Čakovec
Utorak, 19 ožujka, 2024

Obilježena 10. godišnjica Udruge stolnotenisača amatera Belica

Udruga stolnotenisača amatera Belica u subotu, 31. srpnja proslavila je 10. godišnjicu djelovanja.

Deset godina prošlo je od osnivanja Udruge stolnotenisačkih amatera Belica. Obilježeno je to u subotu, 31. srpnja u beličkom društvenom domu. Od osnutka, Udruga se iskazala odličnim rezultatima klupskih momčadi u međimurskim ligama u čiju se šestu ligu s dva sastava uključila u sezoni 2012/2013., da bi već od iduće sezone u natjecanju bila i treća momčad. U posljednjoj, zbog pandemije nedovršenoj sezoni 2020/2021., prva momčad je u prvoj, druga u četvrtoj i treća u šestoj ligi.

Osim toga, Udruga se iskazala organizacijom otvorenih turnira, završne svečanosti podjele pokala najuspješnijim momčadima u ligama za 2015/2016., a klupske momčadi su organizirale i međusobne susrete sa sastavima iz drugih klubova.

Sve su to nakon pozdravnih riječi predsjednika Josipa Habijana prezentirali Denis Tratnjak i tajnik Goran Habijan, a predsjednik je podijelio i priznanja osnivačima, sponzorima, najuspješnijim članovima, našemu suradniku za praćenje u medijima i Općini Belica čiji se načelnik Zvonimir Taradi biranim riječima obratio skupu. Prije završnog domjenka odigran je i meč između najboljega igrača beličke prve momčadi Miljenka Vračara i izdanka kluba Filipa Godine, sada igrača MSTC Čakovca, u nadolazećoj sezoni člana HEP Superlige. (ff)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE