U novootvorenom Fitness studiu Urban Fit vježbaju Hana Hegedušić i Ivica Pucar!

Ovih dana, na jugu Čakovca, na prvom katu nekadašnjeg trgovačkog centra Betex, otvoren je nova moderan Fitness studio Urban FitTomislav Debelec, poznati međimurski trener vodit će fitness studio, a u prvih je nekoliko dana na Dane otvorenih vrata došao velik broj zainteresiranih vježbača. Moderno i kvalitetno opremljena dvorana za vježbanje zasigurno će svojom širokom ponudom usluga zadovoljiti standarde najiskusnijih ljubitelja zdravog života, a ukoliko još niste, dođite i pogledajte što se sve nudi u Urban Fit-u. Zatražite savjet stručnjaka, isprobajte sprave, odaberite grupe i program prema vašim željama i krenite s vježbanjem.

Osim mnogih međimurskih sportaša, u teretani će vježbati i poznati glumci Hana Hegedušić i Ivica Pucar. Njih smo zatekli danas na prvom inicijalnom treningu gdje su se upoznali sa spravama i proveli mjerenje.

hana hegedušićRazgovarali smo s Hanom koja kaže da je cilj njenog vježbanja dovođenje tijela u formu, zdraviji život, razgibavanje te razvoj muskulature. Hana voli održavati kondiciju i ne voli se uljeniti stoga se uvijek kroz život bavila nekom fizičkom aktivnošću, jogom, pilatesom, fitnessom ili je vježbala u svoja četiri zida.

ivica pucarIvica pak ističe prirodu svog posla koji iziskuje stalnu fizičku spremu te se aktivnim i redovitim vježbanjem želi dovesti u fizički optimalno stanje. Kako kaže Ivica, u zrelijim je godinama stoga mu je prioritet fizička aktivnost kako bi zadržao fit izgled.

tomislav debelecTomislav Debelec kao trener pratit će njihov razvoj i napredak te provoditi individualne treninge s ciljem što boljih i vidljivijih rezultata, a Hana i Ivica će to svakako primijetiti na svom izgledu, ali i osjećajem zadovoljstva.

Želimo im puno sreće u vježbanju!

urban fit

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE