Nova sjajna pobjeda u Casablanci: Antonia Ružić pomela s terena njemačku tenisačicu Guth

Antonia Ružić
Naša tenisačica Antonia Ružić odlično igra u Casablanci

Najbolja mlada međimurska tenisačica Antonia Ružić iz Orehovice nastavlja s odličnim igrama na juniorskom ITF turniru 1. kategorije koji se igra u čuvenom marokanskom gradu Casablanci.

Nakon uvjerljive dvije pobjede u prva dva kola u borbi za ulazak u četvrtfinale naša tenisačica opet je odigrala besprijekoran meč i praktički pomela s terena njemačku tenisačica Guth u dva seta 6-1, 6-1.

Ružić u četvrtfinalu čeka najveći izazov ovog turnira 1. nositeljica nešto starija 16. godišnja Francuskinja Diane Parry 8. juniorka svijeta koja je ove godine odigrala već dva turnira na zemlji i to u dalekom Brazilu gdje je jedan osvojila, a drugom stigla do polufinala.

Francuska tenisačica inače nije bila previše uvjerljiva u 2. i 3. kolu. Iako je obje protivnice dobila u dva seta, bilo je to nakon velike borbe 6:4, 7:5.

S obzirom na igru koju pruža Antonia ako bude tako raspoložena kao i prethodna tri dana imati će sigurno svoju šansu i protiv najbolje rangirane tenisačice ovog turnira. Držimo palčeve da Antonia napravi najveći rezultat dosadašnje juniorske karijere i nastavi ovaj veliki niz sve do kraja.

Ostavi komentar