15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

“Noina arka” osvojila katolički malonogometni turnir

Turnir je započeo okupljanjem i prijavom ekipa, nakon čega je održan ždrijeb. Zatim je vlč. Tihomir Kosec, predstojnik Ureda za pastoral mladih naše biskupije, duhovno uveo nogometaše u turnir kratkom katehezom i molitvom. Nakon njega je Marta Kranjčec, tajnica Ureda, pozdravila sve prisutne te iznio opće informacije vezani uz turnir, igru i pravila.

Na turniru je sveukupno sudjelovalo 8 ekipa: „Ivanovci“ (župa Ivanec), „Apostolski prvaci“ (župa Mačkovec), „Uznesenje BDM“ (župa Molve), „Trojaki“ (župa Ludbreg), „Sv. Marija Magdalena“ (župa Kneginec), “Makači” (župa Trnovec), “Noina arka” (župa Strahoninec) i „Sv. Mihael ark.“ (župa Sračinec). Turnir su sa sudačke strane popratili Tena Vinceković i Ivan Martinović.

Prvo mjesto osvojila je ekipa „Noina arka“ iz župe Strahoninecdrugoplasirana je ekipa “Uznesenje BDM” iz župe Molve dok je treće mjesto pripalo ekipi “Ivanovci” iz župe Sv. Marije Magdalene u Ivancu.

Najboljim strijelcem turnira proglašeni je Dominik Toplek iz ekipe „Noina arka“, najboljim igračem turnira Toni Zagoršćak iz ekipe „Ivanovci“, dok je najboljim vratarem proglašen Teo Kolar iz ekipe „Uznesenje BDM“. Nagradu za najbolju „Fair-play“ ekipu osvojila je ekipa „Uznesenje BDM“ (podsjećamo, nagrada za najbolju Fair-play ekipu dodjeljuje se jednoj od ekipa koja je, osim grupne, odigrala i Knock-out fazu turnira).

Turnir je prošao u prijateljskom ozračju te se mora naglasiti da su sve ekipe odigrale vrlo korektno ovaj turnir. Na kraju, turnir je završio podjelom priznanja te zajedničkom molitvom. Ovom prilikom zahvaljujemo se sucima, zapisničarima i animatorima na pomoći te svim sudionicima turnira. Posebna zahvala ide II. osnovnoj školi u Čakovcu i njihovom ravnatelju g. Vinku Grgiću koji su nam ustupili dvoranu na korištenje.

Svi rezultati utakmica, tablice, ukupna statistika, kao i završna tablica s bodovima dostupni su na priloženom PDF dokumentu.

Idući turnir održat će se 5. veljače 2022. godine te vas ovim putem i pozivamo da dođete pratiti naše nogometaše ili prijavite svoju ekipu na mail [email protected]

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE