11.7 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Nogometaši Međimurja poraženi u Sesvetama

Nakon dobre igre protiv Šibenika Međimurje je došlo na ogled Sesvetama koje vrvi posuđenim igračima Dinama i Lokomotive. U dinamičnoj igri na dobro pripremljenom travnjaku bodovi ostaju u Sesvetama, najviše zahvaljujući kiksevima vratara Galošija. Nakon ovog poraza Međimurje ostaje prikovano na začelju tablice.

Domaćini su bolje otvorili utakmicu i poveli u 7. minuti iz kontre, a gol je postigao Sunagić. Nakon toga igrači Međimurja preuzimaju inicijativu i u nekoliko akcija neprecizni su Munivrana, Marić i Pajić.
Bolja igra Čakovčana došla je na naplatu u 45. minuti. Najbolji igrač Međimurja Mario Munivrana na dodavanje Pajića s visine kaznenog prostora pogađa ljevicom u suprotni gornji kut vratara Sušaka.
Međutim već početkom drugog dijela greška indisponiranog vratara Galošija kumovala je drugom golu Sesveta kad nije pokrio prvi kut. Strijelac za 2:1 u 50. minuti je Marko Tolić.
Unatoč primljenom golu Međimurje pokušava poravnati, a jedna lopta Munivrana odlazi tik pored vratnice. I umjesto izjednačenja novi šok i nova greška Galošija. Nakon ubačaja iz kornera mladi vratar umjesto da izbije loptu pokušava je uhvatiti, pada mu iz ruku, a najbliži lopti je Vasilj kojemu nije teško ugurati je u mrežu.
63. je minuta Sesvete imaju dva gola prednosti, a trener Kristić uvodi Režića i Tkalčića ali osim prigoda Marića i Munivrane rezultat ostaje nepromijenjen i domaćin pobjeđuje 3:1.
Iako su većim dijelom dobro igrali, pogotovo u prvom dijelu, individualne pogreške koštale su Međimurje da se osvoje važni bodovi.
Danas je na rasporedu bila još jedna utakmica 17. kola 2. HNL u kojoj je Varaždin u Splitu odigrao 1:1 s drugom ekipom Hajduka. (md)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE