15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

ŽNK Katarina Zrinski planira pomak prema sredini tablice

Ženski nogometni klub Katarina Zrinski iz Čakovca proteklu sezonu u Prvoj HNL za žene okončao je na osmome mjestu u konkurenciji deset klubova, osiguravši ostanak u najvišem razredu domaćeg ženskog nogometa.

Djevojke su u 18 odigranih susreta upisale dvije pobjede, osam neriješenih rezultata i osam poraza te su s ukupnih 14 bodova imali tri više od posljednje Lepoglave.

– Rezultatom smo djelomično zadovoljno. Ostanak je osiguran, a uz malo sreće i koncentracije moglo je i bolje – tvrdi direktor kluba Željko Bacinger.

Pripreme za sljedeću sezonu započele su 31. srpnja s novim trenerom Ivanom Davidom.

– Isplanirano je šest utakmica, a prva je sa ŽMNK Lepoglavom – kaže Bacinger te nastavlja o trenutnom kadru.

– Na pojačanjima se još radi i u tijeku su pregovori. S druge strane, osim Martine Krog, koja je nažalost izvan stroja radi bolesti, druge su igračice ostale, iako prijelazni rok još traje – objašnjava on.

Nažalost, čakovečki klub još nije riješio iznimno važan problem.

– Klub nema vlastito igralište, međutim Grad Čakovec dao nam je mogućnost odabira igrališta kojim upravlja grad te smo zbog uvjeta izabrali Novo Selo Rok – kaže Bacinger.

Prvo kolo nove sezone u Prvoj ligi na rasporedu je 23. rujna, a klub ovoga puta cilja na malo viša mjesta.

– Planiramo pomak prema sredini tablice. Na treninzima se dobro radi tako da će ekipa do prvenstva biti dobro pripremljena – za kraj izjavljuje Bacinger.

Izvor i foto: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE