18.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Više od 120 nogometašica na turniru NŠ Općine Mala Subotica

Subota, 28. siječnja, je datum koji treba zapamtiti ili još bolje zapisati jer se na taj dan odigrao prvi dvoranski turnir za djevojčice u organizaciji Nogometne škole Općine Mala Subotica.

Ovaj turnir trebao je pokazati koliko su do sada ove djevojčice uz marljiv rad i treniranje naučile i usvojile nogometne vještine i da u ovom relativnom muškom okruženju izađu iz sjene te se predstave našoj i široj javnosti.

– Mislimo da smo u naumu uspjeli i podatak da je od preko 120 igračica u dvije kategorije pohodilo ovaj turnir dovoljno govori o uspjehu ovog projekta. Dvorana je bila nabijena dobrim sportskim nabojem i uz dobre prezentacije ženskog nogometa nitko nije mogao otići nezadovoljan prikazanim. Sami rezultati nisu bili u prvom planu nego druženje kroz nogomet kao nagrada za dosadašnji rad te poticaj za budući još bolji – kažu iz NŠ Općine Mala Subotica.

Turnir se odigrao u dvije uzrasne kategorije, pionirke U-14 (djevojčice 2002. i mlađe) i početnice U-10 (djevojčice 2006. i mlađe). U kategoriji U-14 sudjelovalo je šest ekipa te u kategoriji U-10 četri ekipe. Nastupale su djevojčice iz: NŠ Općina Mala Subotica, ŠN Sveti Martin, NŠ Međimurje-Čakovec, selekcija Varaždinske županije, Trnovec Bartolovečki i selekcija Osnovnih Škola Međimurske županije.

– Nadamo se da će se u slijedećim danima, tjednima, mjesecima sve više djevojčica i djevojka započet bavit najvažnijom sporednom stvari na svijetu. Zahvaljujemo svim ekipama na odazivu kao i njihovim trenerima i roditeljima. Isto tako zahvaljujemo i g.Hrvoju Goričancu kao suorganizatoru na ovom turniru – poruka je organizatora.

Izvor i foto: NŠ Općine Mala Subotica

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE