Trojica igrača napustila NK Međimurje, trojica stigla u klub

Nogometaši NK Međimurja okupili su se u ponedjeljak, 22. siječnja, na početku priprema za nastavak sezone 2017/18 Treće HNL Istok.

Prije početka treninga igračima su se obratili predsjednik Marijan Uršanić i direktor Stjepan Hamonajec.

Obojica su naglasili da je krajnji cilj kluba plasman u Drugu HNL bez obzira što Međimurje zaostaje šest bodova za mjestom koje vodi u viši rang. U trenažnom procesu treneru prve momčadi Matiji Kristiću asistirati će Darko Stamenković koji je ujedno i trener vratara.

Uz svakodnevne treninge na terenima SRC Mladost odigrat će i nekoliko pripremnih utakmica i to:

27.01 sa NK RUDAR (u M. Središću)

03.02 sa NK BEDNJA (u Čakovcu)

10.02 sa FC HEVIZ (u Mađarskoj)

14.02 sa NK MLADOST Ždralovi (u Čakovcu)

21.02 sa NK VARTEKS (u Čakovcu)

17.02 sa NK UDARNIK Kurilovec (u Čakovcu)

24.02 sa TEHNIČAR Cvetkovec (u Cvetkovcu).

Klub su napustili Ivan Conjar, Mateo Branilović i Luka Bešenić, a novi igrači NK Međimurja su Nino Patafta koji je došao iz NK Zagreba, Ivan Ptiček iz NK Vinogradara, te Nino Brcković iz NK Koprivnice.

Iako je imao ponude od nekoliko inozemnih klubova (Kaposvar i jedan klub iz Azerbajdžana), najbolji strijelac kluba i lige Filip Škvorc odlučio je ostati u Čakovcu i, kako kaže, dati svoj doprinos za ulazak u Drugu ligu.

Sigurno će i u proljetnom dijelu biti strah i trepet za protivničke vratare. Još jedan od ponajboljih igrača čakovečkog trećeligaša ostao je imun na prvoligašku ponudu. Krilni napadač Mario Munivrana odbio je ponudu Cibalije i zajedno sa Škvorcom u napadu Međimurja predstavljat će veliku opasnost za protivničke obrane.

Uz prvotimce trenera Matije Kristića, treninzima je priključena nekolicina darovitih kadeta i juniora.

Prvenstvo Treće HNL Istok započinje 3. ožujka 2018. do kada NK Međimurje mora posložiti ekipu za napad na sam vrh tablice.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE