15.6 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Trener Dubravčana: Mjesto nam je u Prvoj međimurskoj ligi, ali tek smo na pola puta

Fantastičan kraj prvog dijela prvenstva Dubravčana iz Donje Dubrave u Drugoj međimurskoj ligi skupine A.

Ne samo da su u posljednjem kolu potvrdili naslov jesenskog prvaka uvjerljivom pobjedom u Podbrestu, nego su zahvaljujući domaćem porazu Draškovčana na vrhu sada povećali prednost na velikih osam bodova ispred pratitelja.

Dubravčan je ove jeseni osvojio sjajnih 40 bodova, uz 13 pobjeda te samo jedan remi i poraz. Gol-razlika 50:8. Nogometaši iz mjesta uz rijeku Dravu imaju daleko najbolju obranu u ligi i drugi napad.

– Izrazito sam zadovoljan s ovom polusezonom, završili smo na prvom mjestu uz impresivnu gol-razliku. Trenirali smo odlično, čak 20-ak igrača bilo je na treningu. Od prvog dana vladalo je veliko zajedništvo u ekipi, dogodila se kemija između igrača, bio je pravi pristup na svakom treningu i utakmici. Rezultat tako nije ni mogao izostati – rekao je trener Dubravčana Tihomir Nestić.

Bez obzira na to što su u jako dobroj poziciji, naglasio je da su tek na polovici puta.

– Puno je još bodova u igri, svaka utakmica je novo dokazivanje, ali uz ovakav pristup i zajedništvo možemo ostvariti naš cilj. Što se tiče igračkog kadra, većinom će ostati nepromijenjen, a dvojica igrača odlaze na rad u inozemstvo. Za pojačanja prerano je još za govoriti, vidjet ćemo – kazao je on.

Otkrio je i koje su im ambicije na kraju sezone.

– Mislim da Dubravčan po svemu zaslužuje da igra u Prvoj međimurskoj ligi. Htio bih zahvaliti našoj upravi koja se trudi da nam omogući odlične uvjete, našim navijačima i naravno igračima na izuzetnom poštenju, korektnosti i zajedništvu. Čast mi je biti trener takvim ljudima i sportašima – zaključio je Nestić.

Izvor i foto: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE