Treća HNL: Novi visoki poraz Međimurja

Nakon dva uzastopna poraza, Međimurje je na SRC Mladost ugostilo Slaviju iz Pleternice i izgubilo 0:3.

Već u prvom poluvremenu agilni, agresivni gosti iz Pleternice vodili su 0:3 protiv nikad lošijeg Međimurja.

Poveli su u 10. minuti autogolom Branilovića. U 15. minuti domaćin je mogao poravnati, ali Škvorc promašuje s desetak metara. U 26. minuti Conjar neuspješno postavlja zaleđe, lopta dolazi do Mikića koji sam izlazi na Galošija i zabija za 0:2. Kod trećeg gola gostiju iz igre je ispao Branilović pored kojeg je protutnjao Mikić, zavrnuo loptu na Solića koji je precizan sa šesnaest metara za visokih 0:3.

Početkom drugog dijela Škvorc ne koristi dvije velike prilike na dodavanje Munivrane.Nakon toga nije bilo prilika ni s jedne strane. U 84. minuti zbog međusobnog naguravanja isključeni su Sabol i Ančurovski. Zaslužena visoka pobjeda Slavije 0:3 koja je očitala lekciju nemoćnom Međimurju.

Koprivnica je unatoč visokoj pobjedi 4:1 tek pred kraj slomila posljednje Belišće. Iako su bili bolji, domaćini nisu u prvom poluvremenu našli put do mreže gostiju. Ipak, početkom drugog dijela, u 52. minuti, Brcković dovodi Koprivnicu u vodstvo 1:0.

Uporni gosti nisu se predavali i u 76. minuti Jakovljević poravnava na 1:1. Ipak, u 83. minuti s dva gola Tucakovića domaćin vodi 3:1. Pobjedu je potvrdio najbolji strijelac lige Jambrušić u 87. minuti za konačni rezultat 4:1 kojim se približavaju gornjem dijelu tablice.

Varteks je uz pomoć svojih mnogobrojnih navijača u Bjelovaru uspio uzeti bod. U jednoj žustroj utakmici igrači Varteksa dobili su četiri žuta kartona, ali se kući vraćaju neporaženi sasvim zasluženo u utakmici koja je završila 0:0.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE