6.7 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Teško gostovanje za NK Međimurje

Nakon tri uvodna kola, od naših ekipa sa sjevera jedino je do sada zadovoljio novak u ligi Varteks, koji je skupio četiri boda.

Koprivnica ima tri boda iz prvog kola, dok je najveće razočaranje Međimurje posljednje samo s jednim bodom.

Iako Međimurje nije na razini prošlogodišnjih igara, ni približno, u svim dosadašnjim utakmicama imalo je veći posjed lopte, ali su prilično neefikasni. U momčadi nedostaje centralni napadač jer Škvorc to očito nije, njemu više odgovara pozicija krilnog napadača.

Mladi trener Matija Kristić rekao nam je da vjeruje da će se ekipa dići, da joj treba samo jedan povoljan rezultat. Iako zbog ozljeda u ekipi neće biti Tkalčića i Pajića, nada se da će se s vrućeg gostovanja u Požegi protiv Slavonije vratiti neporaženi. Utakmica je na rasporedu u subotu, 16. rujna, od 17.00 sati.

Ostala dva kluba svoje utakmice igraju u nedjelju.

Varteks odlazi u goste drugoj ekipi Osijeka i na put se spremaju brojni navijači, vjerni White Stonesi. I jedna i druga momčad imaju puno mladih igrača i sigurno će to biti jedna žustra i otvorena utakmica visokog tempa i trke, a kako nam je rekao trener Varteksa Anton Jukić, ne idu na put s bijelom zastavom.

Koprivnica koja je nakon uvodne pobjede doživjela dva uzastopna poraza, u nedjelju dočekuje na Gradskom stadionu Slaviju iz Pleternice. Igrači Josipa Omrčena Čeke u ovoj utakmici nemaju izbora, ako žele uhvatiti priključak prema gornjem dijelu, moraju pobijediti.

TREĆA HNL ISTOK, 4. KOLO:

Subota, 16. rujna, 17.00: Slavonija – Međimurje.

Nedjelja, 17. rujna, 17.00: Koprivnica – Slavija, Osijek II – Varteks.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE