Teška utakmica za Dinamo: U nekoliko minuta primili 2 pogotka

Nakon što je na Maksimiru upisao minimalan poraz, Dinamo večeras od 21:00 protiv Vilarreala igra uzvratnu utakmicu četvrtfinala Europske lige.

Izbornik Damir Krznar zaigrao je s najjačim sastavom: Livaković – Ristovski, Lauritsen, Theophile, Gvardiol – Ademi (C), Jakić, Ivanušec, Majer, Oršić – Petković

Tehnički moćan Villarreal na početku utakmice sakrio je Dinamu loptu koji nije uspijevao opasnije zaprijetiti. Posebno opasano je bilo u 25. minuti kada je nakon kornera na drugoj vratnici sam ostao igrač Villarreala Chuckuweze koji je iz voleja, na sreću Modrih, pogodio vratnicu. Nakon dobro kreirane prilike u 36. minuti, domaći igrači u nekoliko poteza dolaze do šesnaesterca Dinama te postižu pogodak. Zbog možebitnog zaleđa, VAR je pregledavao diskutabilno dodavanje koje je prethodilo pogotku Paca Alcacera, no na kraju je ipak potvrđeno vodstvo domaćina.

Pad koncentracije Modrih dogodio se i u 43. godini minuti kada Villarreal odlazi na visokih 2:0 pogotkom Gerarda Morena, rezultatom s kojim se otišlo na predah.

Pobjednik ovog para u polufinalu ide na bolju momčad u susretu Slavia – Arsenal.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE