15 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Objavljen sastav u kojem Vatreni ‘love’ finale, Pašalić od prve minute!

Prije četiri godine cijela je Hrvatska pratila podvig Vatrenih u Rusiji za koji je većina nas mislila da se više neće ponoviti.

I evo nas danas, ponovno čekamo večernji termin i polufinalnu utakmicu u kojoj tražimo plasman u finale najveće svjetske nogometne pozornice. Protivnik nije nimalo ugodan, kvaliteta je neupitna, a izbornik Zlatko Dalić odabrao je početnih 11 u teškoj utakmici protiv Gaučosa.

Pašalić će ponovno priliku dobiti od prve minute, dok su Livaja i Petković na klupi.

Današnju utakmicu na stadionu Lusail sudi poznati talijanski sudac Daniele Orsato.

Prljava igra Gaučosa, zaustavljanje Messija imperativ

Argentina je prava natjecateljska, ratnička momčad za koju se može, bez zadrške, kazati kako igra na granici provokacija i težih prekršaja. Hrvatska upravo tu mora biti pametna i strpljiva, našu igru opet mora krasiti nogometna inteligencija i kvaliteta te ponašanje koje nas je i dovelo do drugog polufinala u četiri godine.

Sve oči uperene su ponovno u Messija, po mnogima i najboljeg nogometaša svih vremena, a recept kako zaustaviti njihovu desetku jest dupliranje, kao i zaustavljanje protoka laganih lopti mrena njemu. Naime, Messi je upravo najopasniji kada ga “čuva” samo jedan igrač pa bi dupliranje bilo efikasnije od flastera.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE