16.7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Izvanredan rad Škole nogometa Rudar: Kategorije U-9, U-13 i U-15 osvojile prvo mjesto

U najsjevernijem gradu Hrvatske imaju pravo na veselje i otvaranjem šampanjca što se tiče nogometnih talenata i rezultata koje postiže Škola nogometa „Rudar“.

Škola okuplja 150-tak djece raspoređenih po kategorijama od vrtićke skupine do juniorske. Natječu se u Međimurskoj županijskoj ligi i II. NL – HNS središte Sjever. U rangu II. NL -HNS Sjever zbrajanjem osvojenih bodova kategorije U-13 i U-15 skupili su najviše bodova i zasluženo osvojili 1. mjesto, ispred ŠN Novi Marof.

Uvjerljivo prvo mjesto i prije samog kraja prvenstva matematički su osigurali u kategoriji U-9 gdje imaju 100% učinak u odigranih 20 kola.

Radi s malim nogometašima pod dirigentima palicama vrsnih trenera zadovoljan je i sam voditelj ŠN Rudar, Mihael Božić, kao i predsjednik Tomislav Sabo koji najavljuju i nadalje veliku posvećenost trenera samoj djeci, a najavljuju i organizaciju turnira na igralištu NK Rudara narednog vikenda, 10. i 11. lipnja gdje će osim nogometa biti i „praznik nogometnih talenata u svim kategorijama“. Također će sudjelovali i na Međunarodnom turniru u Crikvenici 16. i 17. lipnja.

U-15
U-13

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE