Prvi poraz Međimurja, izgubili na neugodnom gostovanju od BSK-a

Bodovi na kraju zasluženo ostaju u Bijelom Brdu. Čakovečki nogometaši dobro su igrali u prvom dijelu, sve do posljednje minute kada je BSK izjednačio iz dvojbenog jedanaesterca.

Na početku igre Međimurje je prepustilo inicijativu domaćinu koji je pokušavao dugim loptama do gola Nemeca. Obrana gostiju bez problema je otklanjala napade i u kontrama ugrožavala domaći gol. U jednoj takvoj situaciji nakon prodora Marcijuš idealno upošljava Trojaka koji iz drugog pokušaja u 34. minuti dovodi Međimurje u vodstvo.

U posljednjoj minuti prvog dijela nesigurni sudac Župan iz Bjelovara dosuđuje u dvojbenoj situaciji prekršaj i pokazuje na penal, a Pušiću dodjeljuje žuti karton. S bijele točke siguran je Meter za 1:1.

To kao da je dalo polet domaćim igračima koji početkom drugog poluvremena pritišću gol Nemeca i u 50. minuti vode 2:1. Gol je postigao Krajček glavom nakon ubačaja.

Domaći i dalje vrše pritisak što rezultira trećim golom kada nakon izgubljene lopte u sredini Horvat izbija sam pred Nemeca i pogađa za 3:1. Međimurje je do kraja samo uspjelo smanjiti golom Režića u 86. minuti.

Sve u svemu domaćin je pokazao više htijenja i zasluženo pobijedio.

U sljedećem kolu Međimurje u subotu 29. rujna dočekuje Lučko.
Prije toga, u srijedu 26. rujna, u šesnaestini finala Hrvatskog kupa gostuje kod Varaždina.

Autor i foto: MD

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE