Poznati svi finalisti 4. klupskog prvenstva Međimurja na mantinele!

finalisti 4. klupskog prvenstva Međimurja na mantinele (16)

Pred posljednjeg, polufinalnog dana, odigrano je 6 polufinalnih utakmica u sve tri kategorije i jedna revijalna utakmica djevojčica  NŠ MEĐIMURJE 2004. – NŠ MEĐIMURJE 2005. Osim utakmica, gledatelji su imali priliku vidjeti nastup plesno gimnastičkog kluba FLIK iz Šenkovca.

Polufinalni dan je otvorila utakmica U14 kategorije između ŠN MEĐIMURJE Čakovec IIŠN MEĐIMURJE Čakovec. Pobjedu je odnijela ŠN MEĐIMURJE s rezultatom 6:4 i tako osigurala prvo mjesto u sutrašnjem finalu.

Nakon dječaka, na teren su izašli veterani, domaćin i prošlogodišnji branitelj naslova NK NEDELIŠĆE i NK BUDUĆNOSTI iz Podbresta . U napetoj utakmici, trostruki branitelj naslova klupskog prvenstva Međimurja, izgubio je od NK BUDUĆNOSTI iz Podbresta rezultatom 3:1 i tako neće biti u mogućnosti po 4. put zaredom braniti naslov. Zasluženo izboreno finale za nogometaše iz Podbresta.

Drugi polufinalni par u kategoriji U14 završio je pobjedom ŠN DINAMO ZELENKO nad vršnjacima iz ŠN SVETI MARTIN NA MURI nakon izvođenja deveteraca. Na kraju regularnog djela utakmice rezultat je bio 2:2, a u izvođenju deveteraca, bolji su bili nogometaši  ŠN DINAMO ZELENKO sa rezultatom 2:3 i tako se pridružili u finalu vršnjacima iz ŠN MEĐIMUJRE iz Čakovca.

Prije prve polufinalne utakmice seniora, publika je imala priliku vidjeti djevojčice NŠ MEĐIMURJE rođene 2004. I 2005. godine koje su međusobno odigrale jednu revijalnu utakmicu i pokazale da ne treba brinuti za budućnost ženskog nogometa u Međimurju.

Prvi polufinalni par u seniorskoj kategoriji bila je utakmica između NK DINAMA iz Domašinca i NK PODTURNA. Susret dviju ekipa za koje je malo tko očekivao da će doći do same završnice turnira, ali su obje ekipe pokazale zavidnu igru tokom cijelog turnira i zasluženo se našle u polufinalu, ostavivši iza sebe mnoge „na papiru“ jače momčadi. Obje momčadi pokazale su izrazitu borbenost tokom cijele utakmice, a na kraju je presudilo malo više sreće za Dinamo koji je pobijedio 4:3. Dinamo je na poluvrijeme otišao sa vodstvom 2:0. Drugo poluvrijeme, Podturen se vraća u igru i igra se gol za golom sve do kraja utakmice. Posljednji napad i priliku za izjednačenje je imao Podturen,ali to nije iskoristio i Dinamo je prošao u finale.

Slijedeći polufinalni par u kategoriji veterana bili su NK SLOGA iz Čakovca i NK OMLADINAC iz Mačkovca. SLOGA je pobijedila rezultatom 7:2 i igrat će u finalu protiv NK BUDUĆNOSTI iz Podbresta.

Posljednja utakmica dana je bila prava poslastica za gledatelje. Druga polufinalna utakmica seniora između NK POLET SNMN i NK PUŠĆINE zapravo je bila prošlogodišnja repriza finala i prilika Pušćina za revanš,ali i ovog puta se Polet pokazao nepremostivom preprekom i pobijedio rezultatom 3:0. Iako rezultat naizgled govori o laganoj pobjedi Poleta, utakmica je odlučena tek u posljednjih 5 min. Do tada je cijela utakmica bila u egalu, prilike na obje strane. Nekoliko sjajnih zicera koje nisu iskoristile imale su Pušćine, a Polet je to kaznio i plasirao se u sutrašnje finale gdje ih dočekuje DINAMO iz Domašinca. Poletu će to biti treće uzastopno finale i prilika za treći uzastopni naslov.

Nakon 10 dana, 4. Klupsko prvenstvo stiglo do borbi za medalje. Sutra (subota) je na rasporedu ono što svi željno iščekujemo od početka turnira, ono što su igrači došli izborit, a navijači se nadali da će upravo njihova momčad igrati zadnji dan i imati priliku osvojiti medalju. Od 16:00h, kada prvi na teren izlaze dječaci U14 kategorije, kreću borbe za medalje.

Osim službenih utakmica prvenstva, odigrat će se i dvije revijalne utakmice između partnera turnira i medija u 16:50h i utakmica U6 ŠN MEĐIMUREC/SLOBODA PRUGIĆI – NŠ MEĐIMURJE ČAKOVEC, a gledatelji će imati priliku vidjeti nastupe mažoretkinja Nedelišća.

Organizatori nisu zaboravili na ni na vjernu publiku, koja u velikom broju i svim srcem bodri svoje klubove, pa su tako pripremili i nagradne igre za gledatelje u subotu. Bit će tu brojne nagrade, od gratis pića pa sve do glavne nagrade u subotu gdje će troje sretnika, čiji će brojevi karata biti izvučeni, imati priliku osvojiti vikend za dvoje u toplicama Sv. Martin na bazi polupansiona, 4 dana ljetovanja u apartmanima Aton u Ribarici i vrijedni poklon paket organizatora turnira Aton. Naravno, za nagrade će se trebati malo i potruditi, ali će se trud obilato isplatiti, stoga pozivaju sve gledatelje koji u subotu dođu na finalni dan da čuvaju svoje kupljene ulaznice jer netom prije finalne utakmice seniora, bit će izvučeno troje sretnika.

 

U nastavku donosimo rezultate polufinalnih utakmica i satnicu za finalni dan u subotu

ŠN MEĐIMURJE Čakovec II – ŠN MEĐIMURJE Čakovec U-14                       4:6

NK BUDUĆNOST Podbrest – NK NEDELIŠĆE   veterani                                1:3

ŠN Sveti Martin – ŠN DINAMO-ZELENKO    U-14                           2:2(9m 2:3)

revijalna utakmica djevojčice NŠ MEĐIMURJE 2004. – NŠ MEĐIMURJE 2005.

NK DINAMO(D) – NK PODTUREN  seniori                                                   4:3

nastup plesno gimnastičkog kluba FLIK Šenkovec

NK SLOGA Čakovec – NK OMLADINAC Mačkovec  veterani                         7:2

nastup plesno gimnastičkog kluba FLIK Šenkovec

NK PUŠĆINE- NK POLET(SMNM)      seniori                                               3:0

 

Finalni dan 5.1. (subota)

16:00 ŠN MEĐIMURJE ČAKOVEC II – ŠN SVETI MARTIN NA MURI  –  3. mjesto U14

16:25 NK NEDELIŠĆE –  NK OMLADINAC Mačkovec – 3. mjesto veterani

16:50 revijalna utakmica partnera turnira i medija

 

17:15 NK Pušćine – NK PODTUREN  – 3. mjesto seniori

17:50  Revijalna utakmica U6 ŠN MEĐIMUREC/SLOBODA PRUGIĆI – NŠ MEĐIMURJE ČAKOVEC

 

18:10 NASTUP MAŽORETKINJA NEDELIŠĆA

18:15  finalna utakmica U14 NŠ MEŠIMURJE ČAKOVEC – ŠN DINAMO ZELENKO

 

18:40 – Podjela nagrada za U14

 

18:55 – NASTUP MAŽORETKINJA NEDELIŠĆA

 

19:00  NK BUDUĆNOST Podbrest – NK SLOGA Čakovec – veterani

 

19:30 – Podjela nagrada za veterane

 

19:45 nagradna igra za gledatelje

20:00 NK POLET SMNM – NK DINAMO Domašinec – seniori

 

20:15 NASTUP MAŽORETKINJA NEDELIŠĆA

 

20:35 – Podjela nagrada za seniore

 

 

 

Ostavi komentar