6.4 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Ponos: Sestra i brat Dora i Martin Pajić iz Čakovca u isto vrijeme u reprezentacijama Hrvatske

Da međimurski sport iz skromnih sredstava koje ima na raspolaganju zahvaljujuću talentu i treningu, te dobrom vođenju sportaša radi čuda evo još jednog dokaza.

Nakon Martina Pajića iz NK Međimurja koji je zaigrao za U-20 reprezentaciju Hrvatske protiv Bjelorusije, negova sestra ‘plajmejkerica’ čakovečkih Zrinskica Dora Pajić pozvana je u juniorsku reprezentaciju Hrvatske.

Posebo su ponosni na svoju djecu koja izrastaju u vrhunske sportaše njihovi roditelji i obitelj, ali može biti i cijela zajednica jer je to najbolji primjer drugoj djeci i mladima da se bave sportom.

U juniorsku reprezentaciju, kao pričuva, pozvana je i Zrinskica Marta Kozjak.

Hrvatska ženska juniorska reprezentacija okuplja se 22. studenog prvi put nakon Svjetskog kadetskog prvenstva u Poljskoj gdje su zauzele 12. mjesto. Rukometašice rođene 2000. i mlađe od sezone 2018./2019. postaju juniorke te će se u ovoj natjecateljskog godini pripremati za Europsko prvenstvo koje će se od 11. do 21. srpnja održati u Mađarskoj.

Hrvatske juniorke će se pod vodstvom izbornika Ivana Jerkovića okupiti 22. studenog u Zagrebu nakon čega kreću prema Ivanić-Gradu gdje će trenirati sve do 25. studenog nakon čega se stavljaju na dispoziciju klubovima.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE