16.7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Nogometaši Trnave iz Goričana i novo vodstvo kluba ozbiljno prionuli poslu

Nogometaši Trnave iz Goričana, člana Prve međimurske lige, s pripremama za drugi dio sezone krenuli su 22. siječnja, a prošlog su vikenda, zajedno s upravom kluba, otišli na teambuilding u susjednu Mađarsku, točnije u mjesto Serdahel koje je udaljeno 10 minuta vožnje od graničnog prijelaza Goričan.

Prema informacijama koje smo dobili iz kluba, smještaj je bio osiguran u Fedakovoj kuriji, a doručak, ručak i večera u obližnjem restoranu. Za organizaciju smještaja i ostalih programa je uz upravu kuba zaslužan i dugogodišnji član i navijač Trnave Zlatko Matić.

U programu je bilo odigrati dvije turnir prijateljske utakmice, no zbog lošeg vremena momčad iz Goričana imala je samo treninge na umjetnoj travi i u teretani.

Kako to obično biva kod amatera, nakon treninga uslijedilo je zajedničko druženje i zabava.

Također valja spomenuti da su na pripreme otišli u novim trenirkama koje je osigurao novi predsjednik kluba Zdravko Bašnec uz pomoć sponzora “Beppo Maltan”.

– Ovom prigodom želimo se zahvaliti domaćinima općine koji su nas ugodno primili i ugostili – rekao je tajnik Trnave Josip Markač.

Trnava je jesen završila na 10. mjestu s istim brojem bodova (18) kao i Podturen, a u 11. kolu trenersku poziciju je preuzeo Petar Medvar, jedan od najmlađih i najperspektivnijih trenera u Međimurju, koji je u sezoni 2015./2016. osvojio 2. mjesto u Prvoj međimurskoj ligi.

U klub su ovog prijelaznog roka stigli Nikola Hranić i Alen Herceg (obojica iz Novog Sela na Dravi), Nikola Tarodi (Dinamo Babinec), Ivan Malović (Sloga Čakovec), a otišao je Dominik Gašparić u Mladost iz Svete Marije.

– Cilj nam je biti u top 7 momčadi prvenstva – istaknuo je tajnik kluba.

U pripremama će Trnava odigrati šest utakmica, od čega čak dvije ovaj tjedan. U srijedu će gostovati u Donjem Vidovcu (utakmica počinje u 14 sati), a u subotu će u Goričanu ugostiti Vrsar, istarskim klubom koji se može pohvaliti da je igrao Kup utakmice s Hajdukom i Dinamom. Utakmica se igra pod reflektorima, a počinje u 17.30 sati.

Izvor: klikaj.hr
TEAMBUILDING U MAĐARSKOJ, Foto: NK Trnava Goričan

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE