NOGOMET: Minimalni poraz Međimurja od mađarskog drugoligaša Siofoka

Nakon dvije pobjede i remija u četvrtoj kontrolnoj utakmici, koja je igrana na igralištu Poleta u Pribislavcu, Međimurje je upisalo minimalni poraz.

Iako su dominirali i imali veći posjed lopte igrači Matije Kristića nisu bili efikasni iako su u prvom dijelu stvorili nekoliko izglednih prilika. U 25. minuti  Ikić nakon ubačaja Ivančića volejem dobro puca , ali pored stative. U 35. minuti dubinsku loptu na pas Šimičića prima Ivančić, koji s desetak metara pogađa gostujućeg vratara. I kako to biva  kazna stiže u 42. minuti kada na jednu dijagonalu kasni mladi Hlišć,a napadač  Siofoka Terek iskosa pogađa suprotni kut.

U drugom dijelu ista priča, ali uz prilike Šimičića i Rališa rezultat  ostaje nepromijenjen. Očito će trener Međimurja Matija Kristić u narednim danima morati poraditi na završnici i poboljšati efikasnost. Zbog ozljeda nisu igrali Dodlek, Marić i Hranilović koji se ekipi priključuju u ponedjeljak.

Sastav:  Koprić, Knezović, Novoselec, Hajdinjak, Brcković, Hlišć N., Ceraj, Šimičić, Ivančić, Ikić, Zeljko ( Jesenović, Patafta, Cimerman, Malenović, Rališ, Hlišć S., Zanjko ).

Sljedeću pripremnu utakmicu Međimurje igra sljedeće nedjelje protiv, još jedne mađarske ekipe, momčadi Heviza.

Ostavi komentar