4 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

‘Najljepše mi je bilo trenirati Lovru Zvonareka, jedan vrhunski talent, vrhunski dečko’

Drugoplasirani klub SupeSport hrvatske nogometne lige trenutno je Slaven Belupo iz Koprivnice, a sjajne uspjehe nakon samo jedne godine angažmana zasigurno pripadaju treneru Zoranu Zekiću.

Zekić je, povodom 365 dana provedenih u koprivničkom prvoligašku, nedavno dao intervju za Slaven Belupo TV.

–  Od one borbe za opstanak, strategije, skautinga do velike, prevelike fluktuacije igrača.  Iskoristio bih priliku da kažem svim svojim igračima i suradnicima, da sigurno nije bilo namjerno ako sam nešto napravio nažao. Zahvalio bih svim ljudima koji rade sa mnom, jer to zaista nije lagano, rekao je uz smijeh trener Zoran Zekić.

– Da, ponekad sam onako, malo teži, ali radimo svi za dobrobit kluba tako da i oni to razumiju. Na kraju krajeva, mislim da ipak znaju da imaju moje veliko poštovanje, iskreno je dodao u nastavku pa se potom osvrnuo na lijepe trenutke.

– Meni je zapravo najljepši trenutak kad vidim da se neki igrač razvija na pravi način. U ovih godinu dana najljepše mi je bilo što sam trenirao Lovru Zvonareka. Svi ti igrači koji su trenirali s njim, koji su puno iskusniji i koji su puno toga prošli, neću reći zadivljeni,  bili su svjesni da treniraju s jednim zaista vrhunskim talentom, a rekao bih prije svega s vrhunskim dečkom. Za njega smo svi sigurni da će doći do velikih stvari u nogometu i životu. Naravno da je bilo i puno drugih lijepih trenutaka, osvrnuo se Zekić o mladom talentiranom Priločancu Lovri Zvonareku.

Lovro je od ove sezone postao novi igrač njemačkog velikana, jednog od najtrofejnijih klubova svijeta, Bayern Münchena.

Cijeli intervju s trenerom Zekićem možete pogledati u nastavku.

Tablice omogućuje {linkToSofascore}

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE