NK Mladost Komet u subotu u Domašincu

NK Mladost Komet Prelog
NK Mladost Komet Prelog

Stanka je gotova za nogometaše Mladosti Komet. Zapravo, seniorska ekipa Mladosti Komet već dvadesetak dana vrijedno trenira i priprema se za novu sezonu u 4. NL Čakovec-Varaždin.

Ekipu su napustili David Farkaš (Trnava Goričan) te nakon sezone u Mladosti Komet, mladi šesnaestogodišnjaci Luka i Filip Varga, koji su sreću odlučili potražiti u Međimurju.

Mladosti Komet su pristupili Patrik Šimunić iz Nedelišća, Fabijan Vagjunec iz Podravca (Sesvete Ludbreške) i Leon Božek iz Naprijeda.

Nažalost, trener Gregor Bunc duže će vrijeme biti bez ozlijeđenih Patrika Tišljarića i Petra Bakse.

Službena sezona za Mladost Komet kreće 15. kolovoza, utakmicom šesnestine finala Kupa Međimurskog nogometnog saveza. Protivnik će biti pobjednik susreta Dubravčana iz Donje Dubrave te boljeg iz ogleda Podturna i Drave iz Kuršanca.

Zasad u prijateljskim utakmicama rezultati nisu za pohvalu. Ubilježeni su porazi protiv Plitvice iz Selnika, Mladosti iz Svete Marije te Nafte 1903 iz Lendave. Pobijeđen je Kraljevčan 38, a pomlađena momčad Mladosti Komet je osvojila četvrto mjesto na turniru Memorijal Kreše Madića u Čukovcu.

Prilika za popravak dojma je u subotu, 4. kolovoza, kada Mladost Komet gostuje u Domašincu kod Dinama. Do početka službenog natjecanja, Mladost Komet odigrat će i utakmicu protiv ČSK – e iz Čehovca. Ambicije su i ove sezone biti što bliže vrhu te pokušati dočekati proljeće u kupu. Treba reći da je Mladost Komet gledajući ekipe iz gornjeg dijela tablice 4. NL Čakovec Varaždin prošle sezone, gotovo jedina “domaća ekipa”, sa igračima iz Preloga i područja Grada Preloga, a po godinama igrača među najmlađima u ligi.

Ostavi komentar