15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

NK Međimurje uspješno i u trećoj utakmici, i dalje bez primljenog pogotka

I u trećoj pripremnoj kontrolnoj utakmici igrači Međimurja upisali su pobjedu bez primljenog zgoditka.

Nakon pobjeda protiv Rudara 5:0 i Bednje 3:0 ovaj vikend igrači Matije Kristića gostovali su u Mađarskoj kod četvrtoligaša Heviza.

Na igralištu s umjetnom travom igrači Međimurja dominirali su tijekom cijele utakmice, imali su veći posjed lopte i veći broj šansi. Ponovo ih je predvodio iskusni kapetan Ivan Režić koji se priključio momčadi. U prvom dijelu Međimurje je postiglo prekrasan gol glavom Škvorca na dodavanje Pajića, ali je pomoćni sudac označio zaleđe koje po nama nije postojalo.

U drugom dijelu još nekoliko prilika Marciuša nije iskorišteno, da bi gol za zasluženu pobjedu 1:0 u 75. minuti postigao Munivrana. Domaćin koji se branio čitavu utakmicu bio je gostoljubiv i korektan tako da je utakmica odigrana u pravom prijateljskom tonu.

Pravi ispiti za Međimurje slijede ovaj tjedan kada u Čakovec dolazi stari poznanik iz lige, Mladost iz Ždralova. Susret je na rasporedu sutra, u srijedu, u 15 sati, naravno ako će to dozvoliti vremenski uvjeti. U subotu, 17. veljače, Međimurje je domaćin još jednom trećeligašu, ekipi NK Kurilovec Velika Gorica koju vodi bivši trener Međimurja Damir Biškup.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE