NK Međimurje s tri gola u prvom dijelu pobijedilo u Đakovu

U posljednjem jesenskom kolu Međimurje je gostovalo u Đakovu i nametnulo se od prve minute. Visokom igrom na polovici domaćina gotovo svaki napad je bio opasan.

Čakovčani prekrasnom akcijom u 14. minuti dolaze u vodstvo. Na lijevoj strani loptu je primio Tkalčić, koji prolazi dva igrača i upošljava na drugoj strani Munivranu, koji ljevicom s desetak metara šalje loptu u mrežu. Dvije minute kasnije već je 0:2. Slobodni udarac s preko 30 m izveo je mladi Antonović, koji preciznim udarcem preko živog zida povećava vodstvo gostiju. Međimurje i dalje dominira u igri i stvara šanse, a već u 22. minuti je 0:3. Nakon dobrog proigravanja Marciuša u strijelce se upisao Škvorc. I poslije toga postoji samo jedna ekipa, gostujuća, a domaće Đakovo je bezopasno.

U drugom dijelu igrači trenera Kristića smanjili su gas i nisu bili više tako učinkoviti kao prvo poluvrijeme. Nakon jednog kiksa obrane gostiju domačin je u 56. minuti imao priliku, ali šut Stanušića glavom s 5 metara brani golman Galoši.

Do kraja utakmice bez nekih izrazitih prigoda i gosti odlaze u Čakovec s tri nova boda. Ovom pobjedom skupili su ih 21 i malo se približili ekipama iz gornjeg dijela.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE