NK Međimurje ponovno posrnulo u Ivankovu

U Trećoj HNL u derbi susretu klubova sa sjevera, u Varaždinu na stadionu Slobode sastali su se domaći Varteks i Koprivnica.

Prvo poluvrijeme na lošem travnjaku stadiona Slobode proteklo je više u preskakanju igre, a Koprivnica je ipak pokušala kombinatornom igrom prijetitit domaćinu. Na odmor se ipak otišlo netaknutih mreža.

U drugom dijelu ipak je došla do izražaja kvaliteta gostujuće ekipe. U 61. minuti Brcković dovodi svoju ekipu u vodstvo 0:1, a u 75. minuti Jambrušić povećava na 0:2. Ubrzo nakon toga, Jambrušić ne zabija iz kaznenog udarca, da bi Varteks u život vratio Marjanović golom u 85. minuti. Međutim, domaćin ne uspijeva izjednačiti, a veliku pobjedu u derbiju ekipa sa sjevera potvrđuje najbolji strijelac lige Jambrušić u sudačkoj nadoknadi za krajnjih 1:3.

Međimurje je nakon kup utakmice ponovo došlo u goste Bedemu u Ivankovo.

Bolju igru u prvom poluvremenu igrači Međimurja nisu okrunili pogotkom, iako su imali nekoliko prigoda.

U 11. minuti nakon centaršuta Šimunića, Munivrana dobro gađa glavom, ali se ispriječila stativa. Još u dvije šanse bio je Slunjski i na odmor se odlazi bez golova. U drugom dijelu dva velika promašaja Škvorca u 58. i 60. minuti kada je prvo promašio s pet metara, a kasnije u solo prodoru puca u golmana. Kazna slijedi u 80. minuti kada domaćin preko Bajica dolazi u vodstvo 1:0, što je na kraju i konačni rezultat.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE