U srijedu noćna polufinalna utakmica Kupa između Međimurja i Poleta (SMnM)

U srijedi 4. svibnja na rasporedu je polufinalna utakmica županijskog Kupa između Međimurja i Poleta (SMnM).

Noćna utakmica na stadionu SRC Mladost u Čakovcu počinje u 20:00. Rezultat prve utakmice u Svetom Martinu na Muri bio je 1:1, dok se na uzvratnu utakmicu već ranije osvrnuo trener i sportski direktor Međimurja, Goran Vincetić.

– Način igre kako ja želim da moje ekipe igraju je napadački, rizičan, ali i atraktivan. Moja filozofija je da se nogomet igra radi gledatelja, a ne da im bude dosadno. Naš protivnik je kvalitetan, a u kadru ima oko 90% igrača koji su prešli našu školu nogometa. Oni su tamo da čim manje rade i puno zarade. Kod nas dok sam ja tu, glavna misao je rad, rad i samo rad. Klubovi poput Međimurja žive od prodaje igrača i samo nas rad može dovesti do toga. Vjerujem da smo bolji i spremniji od Poleta i da ćemo to prezentirati. Sve osim pobjede od tri razlike za nas, mene će razočarati. Cijena za VIP ložu bit će 100 kuna, za zapadnu tribinu 50 kuna, a za istočnu 30 kuna. Nakon dugo vremena, bit će otvorena istočna tribina na kojoj će biti gostujući navijači za koje se nadam da će doći u velikom broju. Ulaznice idu u prodaju u utorak, najavio je Kup utakmicu Goran Vincetić.

U drugom polufinalnom paru u prvoj utakmici Nedelišće je slavio 1:0 protiv Međimurca (DP). Uzvratna utakmica također je na rasporedu 4. svibnja.

Ostavi komentar