Napeta utakmica na Maksimiru: Dinamu poništen gol, Villarreal zabio iz penala

Nakon što je u Europskoj ligi ostalo samo 8 najboljih klubova, Dinamo večeras od 21:00 za povijesni uspjeh igra prvu utakmicu četvrtfinala protiv španjolskog Villarreala.

Nakon prvih 45 minuta na Maksimiru rezultat je 0:1 za Villarreal.

Nakon senzacionalnog podviga protiv Tottenhama, trener Modrih Damir Krnzar u vrh napada za današnju utakmicu je poslao Atiemwena umjesto Petkovića koji je zbog ozlijede susret započeo s klupe. Također je problematično što nema Gavranovića, dok se u momčad vratio Gvardiol i to na poziciju lijevog beka.

Početni sastav Dinama: Livaković – Ristovski, Theophile, Lauritsen, Gvardiol – Ademi, Jakić, Ivanušec, Majer, Oršić – Atiemwen.

Prva opasna prijetnja Dinama bila je u 11. minuti nakon što se vratar gostiju morao dobro pomučiti da obrani odbijen udarac Majera. Nakon 2 uzastopna kornera Dinamo je još dodatno uspio zaprijetiti, no nažalost bez realizacije. U 20. minuti Livaković je odlično obranio pokušaj Pedraze i sačuvao mrežu Dinama. Fantastični Livaković ponovno u 25. minuti spašava Modre nakon opasnog udarca.

Nažalost u 26. minuti nakon predivno odigrane akcije zbog malog zaleđa poništen je pogodak Oršića.

U 33. minuti još jedna lijepa akcija Dinama koju sa 16 metara nije uspio realizirati Oršić. U posljednjem dijelu prvog poluvremena Modri su i dalje nastavljali raditi pritisak te je prava šteta što nisu uspjeli realizirati ni jednu priliku.

Nakon pritiska Villarreala, u 43. minuti Theophil nespretno igra rukom u svojih 16 metara te je dosuđen penal kojeg realizira Moreno.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE