15 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Nakon odgoda sve utakmice odigrane u MNL

I.MNL

Subota

Centrometal – Hodošan 1-1

U Macincu, bez pobjednika su odigrali Centrometal i Hodošan.

Nedjelja:

Trnava – Dinamo (P)  1-0, Podturen – Sloga (Š)  0-0,  Spartak – Galeb  0-0, Naprijed – Polet (P)  1-2, Mladost (SM) – Sokol  5-0, Jedinstvo (GM) – Graničar (K)  1-0, BSK – Omladinac (NSR)  2-1.

Porazom u Gornjem Mihaljevcu Graničar je ispustio vodeću poziciju, a BSK domaćom pobjedom nad Omladincem iz NSR se vratio na vrh gdje je i prezimio. Trnava je upisala i drugu za redom domaću pobjedu protiv Dinama iz Palovca. I Polet iz Pribislavca je na gostovanju u Cirkovljanu upisao svoju drugu proljetnu pobjedu. U Maloj Subotici i Podturnu gledatelji zgoditaka nisu vidjeli ali je zato je u Svetoj Mariji Sokol kući odnio petardu.

II.MNL – A SKUPINA

Subota:

Kraljevčan 38 – Jadran 3-0

U posljednjih dvadesetak minuta, Kraljevčan 38, slomio je otpor Jadrana, te slavio sa 3-0.

Nedjelja:

ČSK – Budućnost (P)  4-1, Borac PMP – Radnički  2-3, Drava (K) – Jedinstvo (NSD)  5-1, Mladost (D) – Budućnost (M)  2-0, Vidovčan – Dubravčan  0-1, Mladost (I) – Omladinac (DS)  3-2.

Susjedni derbi igran u Donjem Vidovcu pripao je gostima iz Donje Dubrave. I Radnički je kao gost iz Turčišća odnio sa tri zgoditka tri boda. Drava je kod kuće bila uvjerljiva protiv susjeda iz Novog Sela na Dravi. Nakon pobjede u Donjoj Dubravi, Mladost iz Ivanovca je i kod kuće bila bolja od Omladinca. ČSK je nakon gostujućeg poraza kod kuće pobijedio Budućnost iz Pobresta. Niti druga Budućnost ona iz Miklavca nije bila uspješna na gostovanju u Dekanovcu.

Croatia je bila slobodna.

II.MNL – B SKUPINA

Subota:

Šenkovec – Donji Koncovčak 2-2

U jedinom subotnjem susretu ove lige, Šenkovec i Donji Koncovčak, odigrali su neriješeno.

Nedjelja:

Mali Mihaljevec – Zasadbreg 77  3-1, Sloboda (M) – Hajduk (Š)  0-0, Hajduk (B) – Bratstvo (J)  2-4, Trnovec – Mura  1-3, Omladinac (M) – Strahoninec  3-4, Plavi (Pek.) – Pobjeda  2-1, Venera PMP – Bratstvo (SV)  0-0.

U Mihovljanu i Svetom Jurju na Bregu mreže se nisu tresle. Gosti su iz Brezja, Trnovca i Mačkovca odnijeli sva tri boda. Jedini dobri domaćini bili su Mali Mihaljevec i Plavi u Peklenici.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE