16.7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Na humanitarnom malonogometnom turniru u Domašincu igrat će nogometne zvijezde Međimurja

NK Dinamo iz Domašinca ovaj četvrtak i petak, 6. i 7. siječnja, organizira humanitarni malonogometni turnir „Zlatko Mihalec-Riki.“

Turnir će se održati u sportskoj dvorani kraj nogometnog terena kluba, a već je potvrđeno sudjelovanje devet ekipa međimurskih kafića: Oaza Turčišće, Kobra Podturen, Tree hill Prelog, Bajzovi dvori Dekanovec, Ada Belica, Domino bar Palovec, Parks Čakovec, Božo pub Mala Subotica i Šampion Domašinec.

– Prihodom od turnira želi se pomoći dugogodišnjem tajniku NK-a Dinamo Domašinec u daljnjem liječenju. Početak je predviđen u popodnevnim satima, točnije od 16:00, a na turniru će sudjelovati renomirana imena s nogometnih travnjaka kao što su Luka Bobičanec, Luka Fodor, Petar Horvat, Stjepan Krznar-Čepa, Petar Šarić, Edi Lacković, Leonardo Lacković, Ivan Prekupec, Filip Petak, Stiven Sabol, Martin Dodlek, Josip Fažon i ostale nogometne zvijezde Međimurja, najavili su iz NK Dinamo Domašinec.

– Dođite i podržite turnir u što većem broju, naravno uz obilje jela i pića koje će biti u ponudi, dodali su u nastavku te za kraj spomenuli kako će točna satnica održavanja utakmica biti poznata danas.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE