14.5 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Mladost Komet u subotu u Prelogu protiv Zelengaja

U proljetni dio sezone Mladost Komet krenula je s dvije pobjede.

U prvenstvenom ogledu protiv Slobode iz Slakovca izborena je teška pobjeda zgoditkom Silivija Radikovića. Utakmica je odigrana na „domaćem“ terenu u Oporovcu, a Nogometni klub Mladost Komet zahvaljuje Nogometnom klubu Galeb i njihovom predsjedniku Damiru Dominiću na gostoprimstvu i pomoći u organizaciji te utakmice.

Kup utakmica u Zasadbregu, unatoč velikom oprezu, riješena je prema očekivanju pobjedom i prolaskom u polufinale Kupa Međimurskog nogometnog saveza. Po dva gola za pobjedu zabili su sjajni kapetan Davor Balent i najmlađi iz dinastije Radikovića u redovima Mladosti Komet Adrian Radiković.

Mladost Komet čeka zgusnut raspored. Dvije su utakmice odgođene, dva gostovanja u Gojancu i Murskom Središću te će igrači Mladosti Komet odigrati u dva mjeseca minimalno 16 utakmica.

Poseban su izazov za ekipu Mladosti Komet polufinalne utakmice protiv trećeligaša Međimurja. Prava prilika za test vrijednosti mladića iz Preloga.

Predsjednik Željko Sokač ovako je prokomentirao start sezone: „Fale nam utakmice, fali nam prava nogometna atmosfera u Prelogu. Zadovoljan sam jer imamo domaću, „priločku“ ekipu. Među najmlađima smo u ligi i kad vidim naše dečke, mogu reći da mi je lijepo i ugodno biti predsjednik Mladosti Komet. Nadam se da ćemo im uspjeti osigurati uvjete kakve zaslužuju. I seniorskoj ekipi i svim našim ekipa, od najmlađih U6 do veterana“.

Posebno je Sokač ponosan na mlade ekipe Mladosti Komet koje su sve u vrhu svojih liga, a ekipe U8 i U17 vode u svojim uzrastima.

Što se tiče ambicija seniora predsjednik je miran: „Ambicije su igrati dobar nogomet i pokazati kvalitetu i talent koju naši dečki imaju. Ako ćemo igrati kako znamo, nema brige za rezultate“.

Mladost Komet poziva ovoga vikenda konačno na nogomet u Prelogu. U subotu, 7. travnja, u 16:30 sati ekipa Mladosti Komet ugošćuje Zelengaj iz Kućana Donjeg. Preložane boli poraz 5:2 iz jesenskog dijela te sigurno žele uzvrat. Mladostaši pozivaju navijače i ljubitelje nogometa u subotu u Park Mladosti u Prelogu.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE