Minimalni poraz Međimurja od Dinama II

Igrači Matije Kristića u najmanju ruku bili su ravnopravni, ako ne i bolji od Dinamove druge ekipe, međutim bodovi ostaju u Zagrebu.

U otvorenoj utakmici s puno trke prvi su zaprijetili Čakovčani kada nakon slobodnog udarca lopta dolazi do Zanjka, međutim vratar Josipović je siguran.
Nakon toga gosti prijete u 17. i 20. minuti udarcima iz daljine, no šutevi Brckovića i Zanjka završavaju pored gola. Prvu priliku Dinamo ima u 21.minuti, ali udarac glavom visokog Šipoša brani Galoši koji je dobio priliku u ovoj utakmici ispred Nemeca.

Isti igrač nekoliko minuta kasnije ponovo ugrožava gol gostiju no lopta odlazi tik pored stative. U 40. minuti nakon dobrog ubačaja Hranilovića najviši u skoku je Pajić koji glavom puca pored vratnice.

Sve je mirisalo na “nulu”, ali onda se u 42. minuti ukazao Cekici koji izbija sam pred Galošija i iz blizine pogađa za 1:0.

U drugom dijelu Međimurje je još poduzetnije i borbenije što je rezultiralo s četiri žuta kartona. Ulaskom Munivrane koji je zamijenio Marcijuša dobija se na većoj probojnosti i u nekoliko navrata Brcković, Marić i Hranilović udarcima s visine šesnaesterca ugrožavaju gol Dinama. Dinamo je mogao do gola u 71. minuti no ispriječila se stativa nakon udarca opasnog Šipoša.

Najveću priliku, koju je gotovo nemoguće promašiti Međimurje je imalo u 77. minuti. Munivrana je probio po lijevoj strani, po zemlji zavrnuo loptu na visinu peterca na koju nalijeće Trojak međutim njegov udarac zaustavlja greda.

Čakovčani pošto-poto žele izjednačiti i u sudačkoj nadoknadi Munivrana i Hranilović propuštaju izgledne prigode, tako da ostaje na kraju 1:0 za Dinamo II.

Prema prikazanom ovo je bila jedna od boljih prezentacija igrača trenera Kristića s puno zalaganja, trke, borbenosti i puno udaraca prema golu. Ako će tako igrati u ove posljednje dvije utakmice jesenskog dijela prvenstva povećat će se zasigurno i bodovni saldo.

U sljedećem predzadnjem kolu Međimurje dočekuje drugu ekipu Osijeka.

Autor: Miljenko Dovečer

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE