Održani plenumi klubova MNS-a: Cijene ulaznica na utakmicama 30 kuna, raspravljalo se o načinu snimanja utakmica

U prostoriji gradskih bazena „Marija Ružić“ u Čakovcu održani su plenumi klubova I. Međimurske lige i obje skupine A i B II. Međimurske lige.

– Plenum je vodio povjerenik za natjecanje Darko Jambrović uz njega ispred MNS bili još i predsjednik MNS Kristijan Antolović, dopredsjednik MNS i predsjednik Natjecateljske komisije Mišel Ganzer i instruktor za mlade MNS Damir Lepen Jurak. Kod I Međimurske lige najviše se raspravljalo o načinu snimanja utakmica od strane pojedinih klubova.

Potaknulo se i pitanje cijena ulaznica na utakmicama koja je ista već dugi niz godina, a nažalost troškovi života su nemilosrdno rasli. Jednoglasnom odlukom klubova I Međimurske lige od proljetnog dijela natjecanja cijena ulaznice biti će 30 kuna. Govorilo se i o trajanju liječničkih pregleda koji je važeći 6 mjeseci, a po raspravi klubova trebao bi trajati godinu dana.

Kako se puno raspravlja o novom sustavu natjecanja klubovima je prenijeto kakav ih scenarij čeka u proljetnom dijelu natjecanja. Klubovi su također upozoreni pa obrate pozornost na kazne igračima, tri opomene ili broj određenih utakmica, priopćili su iz Međimurskog nogometnog saveza.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE