Međimurje razmontiralo Mladost iz Ždralova

NK Međimurje foto Miljenko Dovečer1

Veliko slavlje nogometaša Međimurja u Trećoj HNL istok. Od prve minute domaćin je preuzeo inicijativu i prisilio goste iz Ždralova na obranu.

Međutim presporo su kombinirali i gosti lako otklanjaju opasnosti pred svojim golom.

Ipak, vrijedi zabilježiti nekoliko prigoda u kojima nisu bili prisebni Munivrana (5. minuta), Antonović (12. minuta) i Ptiček (38. minuta).

Međimurje ipak odlazi na odmor prekrasnim golom najiskusnijeg igrača, kapetana Ivana Režića koji se odlučio s 25 metara na udarac i pogodio mrežu nemoćnog Srbljanovića. Ulazak Hlišća početkom poluvremena ubrzao je protok lopte i već u 50. minuti dolazi do povećanja vodstva.

Nakon što je srušen u kaznenom prostoru Patafta, siguran izvođač s bijele točke je Filip Škvorc. Isti igrač u 64. minuti iskoristio je nesporazum u gostujućoj obrani, presjekao loptu i prebacio istrčalog vratara Mladosti za 3:0.

U 70. minuti dolazi do smanjenja vodstva, a za 3:1 precizan je Vučak. A onda u roku tri minute dva gola brzih krilnih igrača domaćina. Prvo u 74. minuti nakon solo prodora zabija Munivrana, a u 77. minuti Marcijuš nakon što je pretrčao gotovo 60 metara i plasirao loptu u mrežu za visokih 5:1.

Konačnih 6:1 djelo je trostrukog strijelca na utakmici Škvorca koji se oslobodio čuvara na rubu kaznenog prostora i postigao ukupno svoj 18. gol do sada.

Ovom pobjedom Međimurje je došlo na treće mjesto.

U sljedećem kolu odlazi na gostovanje u Vukovar.

Izvor: klikaj.hr
Foto: Miljenko Dovečer

Ostavi komentar